Σπύρος Εξάρας και Έλιο Βιλαφράνκα στο Beton7

Οι μουσικοί της Jazz σκηνής, Σπύρος Εξάρας και Έλιο Βιλαφράνκα έρχονται από τη Νέα Υόρκη στο Beton7 για δύο παραστάσεις στις 27 και 28 Απριλίου.

Ο παγκόσμια φημισμένος Έλληνας μουσικός κλασικής jazz κιθάρας, Σπύρος Εξάρας και ο Κουβανός πιανίστας της Jazz μουσικής Έλιο Βιλαφράνκα ξεκίνησαν πρόσφατα τη συνεργασία τους στη Νέα Υόρκη.

Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι ένας ήχος που συνδυάζει το κουβανέζικο πάθος της αφρικανικής διασποράς, με τα μυστήρια της ελληνικής μουσικής κληρονομιάς, μέσα από τη δική τους προσωπική προσέγγιση στα πρότυπα της jazz μουσικής.

Στις δύο αυτές παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 27 και στις 28 Απριλίου στο Beton7 οι δύο μουσικοί θα παρουσιάσουν αυτόν τον ήχο παίζοντας κομμάτια παραδοσιακής ελληνικής και κουβανέζικης μουσικής.

Τα τελευταία χρόνια η καριέρα του Έλιο Βιλαφράνκα έχει αναπτυχθεί σημαντικά με την διεθνή κριτική του τελευταίου του άλμπουμ «The Source In Between» και τις παραστάσεις του στο Lincoln Center στη Νέα Υόρκη, στο the Blue Note, Caramoor Music Festival αλλά και με τη μακροσκελή λίστα ευρωπαϊκών περιοδειών του σε κλαμπ, συναυλίες, και σημαντικά φεστιβάλ μουσικής.

Στο ενεργητικό του Σπύρου Εξάρα συγκαταλέγονται παραστάσεις με επιφανείς Έλληνες συνθέτες.

Πληροφορίες:

Μουσικές παραστάσεις: Παρασκευή και Σάββατο, 27 και στις 28 Απριλίου 2012, Beton7 (Πύδνας 7, Βοτανικός)
Ώρα: 21.30
Εισιτήριο: 20 ευρώ

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Δείτε επίσης