Άλλες πέντε ιερόδουλες με Aids

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες πέντε ιερόδουλων που βρέθηκαν θετικές στον ιό του AIDS και είχαν προσαχθεί κατά εξόρμηση που έκανε η αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας, έδωσε στη δημοσιότητα το αρχηγείο της ΕΛΑΣ. Στο πλαίσιο των κοινών δράσεων των Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ) πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι σε δρόμους του κέντρου της Αθήνας, για τον εντοπισμό προσώπων που εκδίδονται σε υπαίθριους χώρους. Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, προσήχθησαν στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής είκοσι δύο (22) εκδιδόμενες γυναίκες (αλλοδαπές και Ελληνίδες). Σε βάρος τους βεβαιώθηκαν ισάριθμες παραβάσεις που αφορούν στη Νομοθεσία για εκδιδόμενα πρόσωπα και εξετάστηκαν από υγειονομικό κλιμάκιο του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.

Από τον υγειονομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι πέντε (5) εκδιδόμενες γυναίκες, τρεις (3) Ελληνίδες και δύο (2) αλλοδαπές είναι HIV οροθετικές (φορείς του AIDS). Για την συγκεκριμένη περίπτωση σχηματίζεται δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστου αριθμού προσώπων.

Σχετικά με πραγματοποίηση κοινής δράσης Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ) στο κέντρο της Αθήνας, κατά την οποία σχηματίσθηκε δικογραφία κατά πέντε (5) εκδιδομένων γυναικών για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστου αριθμού προσώπων, καθότι βρέθηκαν HIV οροθετικές, δίνονται στη δημοσιότητα, μετά από σχετική εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και φωτογραφίες τους.

Πρόκειται για τις :

1. ΨΥΧΑ Ευγενία του Ευαγγέλου και της Παρασκευής, γεν. 27/7/1985 στον Καναδά.

2. ΚΑΤΙ Μαργαρίτα του Κωνσταντίνου και της Μάριον, γεν. 15/10/1988 στη Γερμανία.

3. ΜΕΜΕΤΟΓΛΟΥ Δήμητρα του Παύλου και της Σοφίας, γεν. 13/08/1974 στην Ξάνθη.

4. BUDUROI ANDREA του Andrian και της Κ armen , γεν.18/06/1989 στη Ρουμανία.

5. VASILOIU SUNITA του Aurel και της Ioanna , γεν. 11/04/1981 στη Ρουμανία.

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη – AIDS) μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ στα εξής τηλέφωνα:

  • Τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222
  • Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ: 210 52 12 054
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Δείτε επίσης