Καλοκαιρινά προγράμματα για παιδιά στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Μια ακόμα ευκαιρία για δημιουργική απασχόληση θα έχουν παιδιά 8-14 ετών, που θα επισκεφτούν το καλοκαίρι το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο. Η δυνατότητα αυτή παρέχεται μέσα από τα θερινά εκπαιδευτικά προγράμματα, που θα πραγματοποιηθούν από τις 25 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου 2012, στο πλαίσιο της Περιοδικής Έκθεσης «Το Ναυάγιο των Αντικυθήρων. Το Πλοίο – οι Θησαυροί – ο Μηχανισμός».

Το Μουσείο, μετά την επιτυχία που σημείωσαν τα συγκεκριμένα προγράμματα με τη μεγάλη συμμετοχή οργανωμένων σχολικών ομάδων τον Απρίλιο και τον Μάιο, καθώς και των μεμονωμένων επισκέψεων παιδιών την περίοδο του Πάσχα, ανταποκρίθηκε στην επιθυμία γονιών και παιδιών και σχεδίασε τη διεξαγωγή προγραμμάτων και κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών.

Θα διεξάγονται δωρεάν -με την ευγενική χορηγία της Alpha Bank- κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη και θα έχουν διάρκεια 2 ώρες (11.00 πμ.- 1.00 μμ). Απαραίτητες είναι οι δηλώσεις συμμετοχής, που ξεκινούν την 1η Ιουνίου, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης (τηλ. επικοινωνίας: 210 8217 724 & 210 8217 717).

Δείτε επίσης