Vassilikos και Ελεονώρα Ζουγανέλη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ο Κήπος του Μεγάρου Μουσικής φιλοξενεί το www.tospirto.net, που γιορτάζει τα τρίτα του γενέθλια με δύο μεγάλες συναυλίες. Την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, δύο από τους πιο επιτυχημένους ερμηνευτές της νέας γενιάς παρουσιάζουν το ρεπερτόριο δύο κλασικών του ελληνικού τραγουδιού.

Την πρώτη βραδιά (21/9/2012) η Ελεονώρα Ζουγανέλη τραγουδά μοναδικά Σταύρο Ξαρχάκο, ενώ τη δεύτερη (22/9/2012) ο Vassilikos θα μας «επανασυστήσει» με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο τον Βασίλη Τσιτσάνη.

Οι δύο νεαροί καλλιτέχνες, από τους σημαντικότερους εκφραστές του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση/πρόκληση να διασκευάσουν δύο κλασικούς συνθέτες με μεγάλη ιστορία και πλούσιο ρεπερτόριο. Το αποτέλεσμα του εγχειρήματος θα το παρακολουθήσουμε στις συναυλίες που συνδιοργανώνουν το www.tospirto.net και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Τραγούδια γνωστά, τραγούδια εμβληματικά, που οι δύο καλλιτέχνες αγαπούν ιδιαιτέρως, θα ερμηνεύσουν για πρώτη φορά παρουσιάζοντας τη δική τους εκδοχή σε ένα υλικό δικαιωμένο απ’ το χρόνο. Ένα παιχνίδι με το παρελθόν. Μια καινούργια μουσική ματιά σε ένα ρεπερτόριο συνδεδεμένο με τις μνήμες μας.

Έναρξη προπώλησης: Τετάρτη 22 Αυγούστου

 

Δείτε επίσης