«Rewind στο μέλλον» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, δύο από τους πιο επιτυχημένους ερμηνευτές της νέας γενιάς παρουσιάζουν το ρεπερτόριο δύο κλασσικών του ελληνικού τραγουδιού.

Ο κήπος του Μεγάρου, θα υποδεχθεί για δύο συνεχόμενες βραδιές, νέους φίλους αλλά και παλιούς γνώριμους, που θα “βρουν τη θέση τους”, καθισμένοι στο γρασίδι, αλλά και όρθιοι τραγουδώντας και χορεύοντας, για να απολαύσουν κλασικό ελληνικό τραγούδι, ειπωμένο “αλλιώς”.

Την πρώτη βραδιά (21/9) η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τραγουδά, μοναδικά, Σταύρο Ξαρχάκο ενώ τη δεύτερη (22/9) ο Vassilikos θα «επανασυστήσει» στο κοινό με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο τον Βασίλη Τσιτσάνη.

«Αυτήν την εποχή που όλοι οι Έλληνες έχουν τόσους λόγους να αισθάνονται «πεσμένοι» , είναι η επιστροφή στο ουσιαστικό που μας κρατάει ακόμα. Είναι καιρός να επαναπροσδιορίσουμε στην μουσική το τί είναι δικό μας. Αυτά τα παιδιά παίρνουν το «παλιό υλικό» και το κάνουν υλικό όλων των γενεών», ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ο Λάκης Λαζόπουλος, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Δείτε επίσης