Καρναβάλι Μοσχάτου Ταύρου 2013: Το πρόγραμμα

Για 27η συνεχή χρονιά ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου στολίζεται και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τις απόκριες στηρίζοντας ένα θεσμό που προσφέρει ψυχαγωγία και ευκαιρίες διασκέδασης στους πολίτες, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη εποχή.

ΣΑΒΒΑΤΟ. 2 Μαρτίου 

Ταύρος, 11.30, Athens Heart, επίπεδο 1. Πειραιώς 180: Αποκριάτικο πάρτι μεταμφιεσμένων για τα παιδιά των παιδικών σταθμών, των νηπιαγωγείων και της Α’ & Β’ τάξης των δημοτικών σχολείων του Ταύρου. Χορός. DJ, παιχνίδια, εκπλήξεις! Είσοδος ελεύθερη απαραίτητα με την επίδειξη πρόσκλησης.

Ταύρος, 12.30, Πλ. Μακεδονίας: Ανοιχτό μάθημα ζούμπα. Ελεύθερη συμμετοχή. Υπεύθυνη: Πόπη Σιδέρη.

Ταύρος. 17.00, Athens Heart, επ. 1, Πειραιώς 180: Αποκριάτικο πάρτι μεταμφιεσμένων για τα παιδιά της Γ’-Στ’τάξης των δημοτικών σχολείων του Ταύρου. Χορός, DJ, παιχνίδια, εκπλήξεις! Είσοδος ελεύθερη-απαραίτητα με την επίδειξη πρόσκλησης.

ΚΥΡΙΑΚΗ, 3 Μαρτίου 

Μοσχάτο, 10.00, πλατείες Μεταμορφώσεως. Αγ. Ελευθερίου. Ηρώων Πολυτεχνείου (2 τμήματα). Γ. Ρούσσου: Extreme Games από το κυνήγι του Χαμένου θησαυρού, με τη συμμετοχή των πληρωμάτων του.

Μοσχάτο. 11.30. Κλειστό Γυμναστήριο. Μιαούλη 60: Αποκριάτικο πάρτι μεταμφιεσμένων για τα παιδιά των παιδικών σταθμών, των νηπιαγωγείων και της Α’ & Β’ τάξης των δημοτικών σχολείων του Μοσχάτου. Χορός. DJ, παιχνίδια, εκπλήξεις! Είσοδος ελεύθερη με την επίδειξη πρόσκλησης.

Μοσχάτο, 12.30, Πλατεία Μεταμορφώσεως: Ανοιχτό μάθημα ζούμπα. Ελεύθερη συμμετοχή. Υπεύθυνη: Ηρακλεία Μπακομήτρου.

Μοσχάτο, 17.00, Κλειστό Γυμναστήριο, Μιαούλη 60: Αποκριάτικο πάρτι μεταμφιεσμένων για τα παιδιά της Γ’-Στ τάξης των δημοτικών σχολείων του Μοσχάτου. Χορός, DJ, παιχνίδια, εκπλήξεις, δώρα για όλους! Είσοδος δωρεάν-απαραίτητα με την επίδειξη πρόσκλησης.

Ταύρος. 20.30 στο φουαγιέ της αίθουσας “Νίκος Τεμπονέρας” (Αγ.Σοφίας 16): Συναυλία με τους “CHARMS” και πάρτυ μεταμφιεσμένων με θέμα ’60ς.

Για την τελευταία εβδομάδα:

mosxato_2013

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Δείτε επίσης