Φυσική έλξη και συναισθηματική οικειότητα ίσον καλό σεξ

sexΜια νέα έρευνα από το site YourTango και την Durex αποκαλύπτει τι είναι αυτό που η πλειονότητα των ανθρώπων αναζητά στο κρεβάτι για να απολαύσει το σεξ: φυσική έλξη και συναισθηματική οικειότητα.

Στην έρευνα πήραν μέρος  περισσότερα από 1.000 άτομα εκ των οποίων 96% δήλωσε ότι το καλύτερο σεξ που είχε ήταν με κάποιον με τον οποίο ήταν συναισθηματικά συνδεδεμένοι.

Στις τρεις πρώτες προϋποθέσεις για ένα καλό σεξ είναι:

  • α) φυσική έλξη
  • β) συναισθηματική οικειότητα και
  • γ) συναισθηματική ασφάλεια.
    Επιπλέον, το 92 % είπε ότι τους ερεθίζει όταν ο σύντροφός τους, δείχνει ευάλωτος. Επίσης, το 90%  των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι πιστεύουν πως η ερωτική επαφή μπορεί να βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου.

Στην κορυφή των δηλώσεων περί σεξουαλικότητας βρίσκονται οι  «να είσαι με κάποιον που αγαπάς», «νιώθω όμορφα για τις σεξουαλικές μου ικανότητες” και “ο σύντροφός μου με φλερτάρει».

Οι ερωτικές ταινίες

Τέλος, το 57% δήλωσαν ότι παίρνουν ιδέες και ανανεώνονται μέσα από ερωτικές ταινίες ενώ το 48% καταφεύγει στα αντίστοιχα βιβλία.

Περίπου οι μισοί δήλωσαν ότι χρησιμοποιούν τακτικά λιπαντικά, δονητές και άλλα παιχνίδια στο κρεβάτι.

Τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων ακολουθεί σταθερά δύο με τέσσερις θέσεις στο κρεβάτι, ενώ το 27%  δοκιμάζει 5 έως 7 στάσεις και έχει διάθεση να δοκιμάσει καινούργιες.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Δείτε επίσης