Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις από το Αρεταίειο, 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2013

Tο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αρεταίειο» προσφέρει για δύο μέρες δωρεάν σε ανασφάλιστες και άπορες γυναίκες, γυναικολογική εξέταση, εξέταση μαστού και εξέταση κατά Παπανικολάου από το εξειδικευμένο προσωπικό της Β’  Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη και Τετάρτη 24 και 25 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 09.00 π.μ. – 13.00 μ.μ. και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλούν για περισσότερες πληροφορίες:  Αρεταίειο Νοσοκομείο, Βασ. Σοφίας 76, 11528. Τηλ: 2107217835, 2107286353r.

Η πρωτοβουλία αυτή είναι ένα μέρος της ευρύτερης προσπάθειας της Κλινικής να προστατέψει την υγεία της γυναίκας και απευθύνεται στις γυναίκες και τις οικογένειές τους, αλλά και στα παιδιά, τα οποία από νωρίς πρέπει να γνωρίζουν θέματα αγωγής υγείας και διαφυλικών σχέσεων.

«Η πρόληψη αποτρέπει την εμφάνιση γυναικολογικών προβλημάτων», σημειώνει ο διευθυντής της Β’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Αρεταίειο Νοσοκομείο, καθηγητής Γεώργιος Κρεατσάς. «Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούν οι γυναίκες σχετικά με τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις και τις πρόσφατες ιατρικές οδηγίες με στόχο την επίτευξη της καλής υγείας που χρειάζονται», υπογραμμίζει.

Δείτε επίσης