Γιατί οι σαραντάρες είναι περιζήτητες στους άνδρες

gynaika 40Οι γυναίκες που πλησιάζουν τα 40 αλλά αναζητούν ακόμα τον «πρίγκηπα» της ζωής τους δεν πρέπει να κυριεύονται από άγχος διότι έχουν πολλά χαρίσματα να προβάλλουν. Άλλωστε οι άνδρες ξέρουν πολύ καλά τα τέσσερα πλεονεκτήματα που διαθέτουν οι σαραντάρες σε σύγκριση με τις εικοσάρες.

1. Κάνουν καλύτερο σεξ. Σίγουρα στα 20 χρόνια υπάρχει μεγαλύτερος ενθουσιασμός για σεξ από την πλευρά της γυναίκας αλλά η συχνότητα δεν είναι το παν. Κοντά στα 40, υπάρχει η συνειδητοποίηση αυτού που τελικά αρέσει στη γυναίκα. Σ’ αυτήν την ηλικία, οι γυναίκες απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ και συγχρόνως είναι πολύ πιο ώριμες. Γνωρίζουν καλύτερα τι λειτουργεί και τι όχι, δεν είναι τόσο ντροπαλές, αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και αυτό είναι ανταποδοτικό για τον άντρα.

2. Έχουν «ποιότητα». Κοντά στα 40 η γυναίκα είναι πιο ποιοτική και αναζητά πιο ουσιώδη πράγματα στη ζωή της. Έχει πιο συγκεκριμένους στόχους, είναι πιο συνειδητοποιημένη χωρίς πολλές συναισθηματικές εξάρσεις και ξαφνικά ξεσπάσματα και σίγουρα προσφέρει ασφάλεια στον σύντροφό της. Αυτό επιβεβαιώνει τον άνδρα και έχει αφροδισιακή επίδραση πάνω του!

3. Είναι «εξηγημένες». Τα κόλπα που σκαρφίζονται οι νεαρές γυναίκες για το πώς θα «ψήσουν», ένα άνδρα, το παιχνίδι της δύσκολης, η πρόκληση της ζήλιας και άλλες τέτοιες συμπεριφορές δεν υπάρχουν πια, κάτι που εκτιμούν αφάνταστα οι άνδρες. Τα ξεκάθαρα πράγματα είναι ένα από τα πλεονεκτήματα της ηλικίας που κάνουν καλύτερη την επικοινωνία με τον άνδρα. Οι συνεννοήσεις γίνονται πιο εύκολα και γρήγορα χωρίς ατέρμονες συζητήσεις, παρεξηγήσεις και επεξηγήσεις, οι οποίες τελικά δημιουργούν μια «ξενέρωτη σχέση».

4. Δεν είναι ασφυκτικές. Ανάμεσα στα 30 και 40 η γυναίκα έχει αποκτήσει κάποιο κοινωνικό κύκλο, έχει χαράξει επαγγελματική πορεία και έχει ανακαλύψει διάφορα χόμπι για να περνά δημιουργικά το χρόνο της. Αυτό σημαίνει και ότι ο άνδρας δεν νιώθει ασφυξία από τη γυναίκα η οποία σε μικρότερη ηλικία του ζητά να αφιερώνει πολλές ώρες γι’ αυτήν. Η ελευθερία είναι αφροδισιακό στοιχείο για τον ανδρικό πληθυσμό αλλά και αναζωογονητικό για τη σχέση.

Δείτε επίσης