Περπατώντας Με Τους Δεινόσαυρους: Η Ταινία σε 3D

Ποια αίσθηση θα είχαν οι άνθρωποι αν ποτέ στην ιστορία αυτού του πλανήτη είχαν συνυπάρξει με δεινόσαυρους; Την απάντηση δίνει η ταινία «Περπατώντας Με Τους Δεινόσαυρους: Η Ταινία σε 3D» που από την Τετάρτη 1η Ιανουαρίου 2014 προβάλλεται στους κινηματογράφους.

Η ιστορία τοποθετείται 70 εκατομμύρια χρόνια πριν, στην Αλάσκα, όπου η παρατεταμένη εποχή της βαρυχειμωνιάς (τρεις μήνες ανελέητου σκότους, γεμάτοι βίαιες χιονοθύελλες) οδηγεί τους δεινόσαυρους νότια, κατά ορδές, σε μια κίνηση ακραίας, εποχιακής, μετατόπισης πληθυσμού. Πρωταγωνιστής της, ένας απλός «δεινόσαυρος της διπλανής σπηλιάς» που καταφέρνει, κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, να αναδειχθεί σε περιλάλητο θριαμβευτή.

Ο λόγος για τον Πίτση, ένα περίεργο αλλά ιδιαίτερα φιλικό Παχυρινόσαυρο με κέρατα και ζάρες στο λαιμό που είναι σίγουρο ότι θα κλέψει τη συμπάθειά μας.

Από τη στιγμή που γεννιέται, ως ο μικρότερος νεοσσός, ο Πίτσης, πρέπει να καταφέρει να επιβιώσει ανάμεσα σε ανταγωνιστικά αδέρφια, σε κακοτοπιές και απρόβλεπτες καταστάσεις που του επιφυλάσσει ο αφιλόξενος ντουνιάς αλλά και απέναντι σε άγρια αρπακτικά όπως το πανούργο «Τρόοδον» και ο δαιμόνιος «Γοργορόσαυρος». Κουβαλώντας τη μνήμη της αποκαρδιωτικής εμπειρίας κατά την οποία ο ίδιος ο πατέρας του έπεσε θύμα των αιχμηρών δοντιών του Γοργορόσαυρου, ο Πίτσης αποφασίζει να συμμαχήσει με τον αδερφό του τον Σκάουλερ και τη φίλη του Τζούνιπερ.

Η ιδιαίτερη αυτή ομάδα, μπλέκεται μέσα στο πλήθος του μεγάλου μεταναστευτικού κύματος και περνώντας από μια σειρά από περιπέτειες καταφέρνουν τελικά να φτάσουν στον προορισμό τους, όπου και ξανασυναντούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Τότε ο ήρωάς μας απομακρύνεται από την αγαπημένη του Τζούνιπερ, την οποία και δεν θα ξανασυναντήσει μέχρις ότου ενηλικιωθεί. Μόνο που όταν ξαναϊδωθούν θα είναι μάλλον αργά, γιατί εκείνη έχει ήδη ζευγαρώσει με τον μεγάλο αδερφό του, τον Σκάουλερ, ο οποίος έχει μετατραπεί πλέον στον μεγαλύτερο εχθρό του.

Η συνέχεια επί της μεγάλης οθόνης… Φτάνοντας η ταινία στο τέλος της, ωστόσο, ο Πίτσης θα αποδείξει ότι μπορεί να μην ήταν ποτέ ο μεγαλύτερος ή ο πιο σκληρός ανάμεσα σε θαρραλέους, ωστόσο για να είναι κανείς ο καλύτερος δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι και ο πιο δυνατός ή ο πιο μεγάλος.

Πρόσφατες ανακαλύψεις, αλλά και μια σημαντικότατη εξέλιξη στον τομέα της τεχνολογίας, εισαγάγουν πλέον τους νέους δεινόσαυρους, οι οποίοι είναι πολύ πιο αληθινοί από οποιαδήποτε άλλη φορά και έχουν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να δημιουργήσουν μια θρυλική και επική, προϊστορική, περιπέτεια.

Το «Περπατώντας Με Τους Δεινόσαυρους: Η Ταινία σε 3D» είναι το νέο μεγάλο μπλοκμπάστερ που παρουσιάζουν η Twentieth Century Fox και η Reliance Entertainment σε συνεργασία με την IM Global. Αποτελεί μια συμπαραγωγή των BBC Earth Films και Evergreen Studios σε συνεργασία με την Animal Logic.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Δείτε επίσης