Καρναβάλι 2014: Ζάκυνθος – το Πρόγραμμα

zakinthino-karnavaliΈχοντας ως στόχο την προβολή της ζακυνθινής παράδοσης και του ζακυνθινού καρναβαλιού σε όλη την Ελλάδα και συνάμα, την διασκέδαση των δημοτών και των επισκεπτών του νησιού, ο Δήμος Ζακύνθου θα διοργανώσει ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Οι συμμετοχές των σχολείων και των καρναβαλικών γκρουπ που επιθυμούν να παρελάσουν συνεχώς αυξάνονται και παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση και οι πολίτες, το φετινό καρναβάλι θα είναι ξεχωριστό.

ΖΑΚΥΝΘΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2014

•             Κυριακή 9 Φεβρουαρίου – Καρναβαλική Ποδηλατάδα

•             Παρασκευή 14 & Σάββατο 15 Φεβρουαρίου – Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού

•             Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου (Τσικνοπέμπτη) – Είσοδος του Βασιλιά Καρνάβαλου στην πόλη – Επίσημη έναρξη του Καρναβαλιού

•             Κυριακή 23 Φεβρουαρίου – Piccolo: Παρέλαση μικρών καρναβαλιστών

•             Κυριακή 2 Μαρτίου – Μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και Povero Καρναβάλι

Αναλυτικά, για όλο το πρόγραμμα του Καρναβαλιού θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση των πολιτών και μέσω του Facebook, στις νέες θεματικές σελίδες, που δημιουργήθηκαν για κάθε δράση ξεχωριστά (Ζακυνθινό Καρναβάλι, Καρναβαλούπολη Ζακύνθου, Κρυμμένος Θησαυρός-Ζακυνθινό Καρναβάλι, Zakynthian Piccolo Carnival, Povero και Καρναβαλική Ποδηλατάδα). Όλες οι δράσεις θα δημοσιεύονται και στα δύο προφίλ του Δήμου Ζακύνθου στο Facebook και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου: http://zakynthos.gov.gr/

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχές, τηλεφωνικά στο Γραφείο Αντιδημαρχίας και Πολιτισμού, μέχρι την 10η Φεβρουαρίου. (Πληροφορίες: τηλ. 26950-41181 και 26950-41182)

Δείτε επίσης