Alterscope 2014: Ένα φεστιβάλ ζωής στην Τεχνόπολις

alterscopeΤο Σαββατοκύριακο 15 και 16 Μαρτίου 2014 θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα, στην Τεχνόπολις, η έκθεση Alterscope 2014, μια “πόρτα” σε έναν πιο υγιή, ευτυχισμένο και ολοκληρωμένο τρόπο ζωής.

Η Alterscope είναι μια έκθεση που καλύπτει όλο το φάσμα της γνώσης στο τρίπτυχο: σώμα, νους, πνεύμα που οδηγεί σε μια ολιστική ανάπτυξη, ένας άλλος τρόπος για να δούμε την ζωή, μια αναζήτηση της ξεχασμένης γνώσης αλλά και μια παρουσίαση των σύγχρονων κατακτήσεων στο πλαίσιο ενός εναλλακτικού και πιο πνευματικού τρόπου διαβίωσης.

Άνθρωποι με σοβαρές αναζητήσεις θα σας μυήσουν με εκατοντάδες εναλλακτικά προϊόντα και υπηρεσίες στη γνώση του ολιστικού τρόπου ζωής, για περισσότερο φως, υγεία, ευεξία και ευτυχία στην ζωή σας.

Παράλληλα θα μάθετε πώς να ενεργοποιήσετε το πιο θετικό δυναμικό της ύπαρξής σας, πώς να διαχειριστείτε τον πόνο ή το άγχος στη ζωή σας, αλλά και πώς θεραπεύονται τα ψυχικά τραύματα, ενώ θα ενημερωθείτε για τις νέες εκδόσεις βιβλίων που κυκλοφόρησαν, για τα μυστικά της αρωματοθεραπείας, των ενεργειακών κρυστάλλων, του φενγκ σούι και της θεραπευτικής μουσικής.

Το διήμερο φεστιβάλ, στο οποίο θα συμμετέχουν περισσότεροι από 200 εκθέτες, θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων (15 & 16/3 2014) από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Tεχνόπολις, Κτίριο “Δεξαμενές Καθαρισμού” και Κτίριο “Μηχανουργείο”, Πειραιώς 100, Γκάζι
Τηλέφωνα: 210 3475518, 210 3453548

Είσοδος: 4 ευρώ και για τις δύο μέρες της έκθεσης και 3 ευρώ για μία μέρα / Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν.

Δείτε επίσης