Επιθυμία για πλούσια γένια; H μεταμόσχευση τριχών FUE είναι η λύση

Aν κοιτάξει κανείς τους κορυφαίους άνδρες του Hollywood, ηθοποιούς, τραγουδιστές, επιχειρηματίες, πολιτικούς ή ακόμα κι αν κάνει μια απλή βόλτα στους δρόμους της Αθήνας, θα του είναι προφανές ότι τα πλούσια ανδρικά γένια είναι η νέα fashion τάση των στυλάτων ανδρών. Aυτό διαπιστώνεται και από τη ραγδαία πτώση πωλήσεων σε ξυραφάκια και αφρούς ξυρίσματος, σε αντίθεση με την αύξηση ζήτησης μεταμόσχευσης τριχών προσώπου.

Όπως αναφέρει ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, πλαστικός χειρουργός, επιστημονικός διευθυντής της ειδικής κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced Hair Clinics, «Είτε για να συμπληρώσουν κάποια κενά στα γένια του προσώπου ή τις φοβορίτες, είτε για να ενισχύσουν την τριχοφυΐα σε ολόκληρο το πρόσωπο αποκτώντας μια πυκνή γενειάδα, παρατηρούμε έναν αυξανόμενο αριθμό ανδρών που εκδηλώνουν ενδιαφέρον και έρχονται στην κλινική για να ενισχύσουν την αρρενωπότητα τους, επενδύοντας στα γένια τους.»

Μεταμόσχευση τριχών

Μετά τη μεταμοσχευση μαλλιων, η μεταμόσχευση τριχών στο πρόσωπο έχει αυξηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια καθώς υπάρχουν αρκετοί που παρουσιάζουν αραίωση τριχοφυΐας (μπαλώματα), ή έχουν κάποιο τραύμα στο πρόσωπο ή έγκαυμα, που έχει διαταράξει την φυσιολογική τριχοφυΐα και επιθυμούν να αποκαταστήσουν την ομοιόμορφη εικόνα του προσώπου τους.

Η μόνη τεχνική για την φυσιολογική φύτρωση των τριχών του προσώπου είναι η μέθοδος μεταμόσχευσης Advanced FUE που ανταποκρίνεται με απόλυτη επιτυχία στην αποκατάσταση της αραίωσης τριχών προσώπου, μέσα σε μια ολιγόωρη συνεδρία. Καθώς πρόκειται για μια εξαιρετικά απαιτητική τεχνική, κάποιος πρέπει να απευθυνθεί μόνο σε κλινική που κατέχει εξειδίκευση και εμπειρία στην εφαρμογή της μεθόδου Advanced FUE.

Ο εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός αφαιρεί τριχοθυλάκια από ένα άλλο μέρος του σώματος – συνήθως από το πίσω μέρος του κεφαλιού και τα εμφυτεύει ένα-ένα στην περιοχή που χρειάζεται αποκατάσταση. Για την επίτευξη της μέγιστης δυνατής πυκνότητας ανά περιοχή ή για την κάλυψη μεγάλων περιοχών σε προχωρημένες αλωπεκίες η διαδικασία μπορεί και να επαναληφθεί.

Τόσο τα μαλλιά όσο και τα γένια που προέρχονται ύστερα από μεταμόσχευση με τη μέθοδο FUE έχουν μόνιμο χαρακτήρα και συμπεριφέρονται απολύτως φυσιολογικά. Από τη στιγμή που τα τριχοθυλάκια έχουν τοποθετηθεί και το πρόσωπο του ασθενούς έχει επουλωθεί, η τρίχα θα αυξηθεί σαν μια φυσική γενειάδα και θα μπορείτε ακόμα και να τα ξυρίζετε – αν και γιατί να θέλετε;

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην πρότυπη-κλινική μεταμόσχευσης με την μέθοδο Advanced FUE: AdvancedHairClinics, www.advancedhairclinics.gr

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Δείτε επίσης