Lanes: Kcaligram 7days

Lanes-banner670x670Τώρα που έχουμε επιστρέψει στη βάση μας και είμαστε πίσω στην καθημερινότητα, ίσως είναι καιρός να κοιτάξουμε λίγο τις… απώλειες των διακοπών. Κι όταν λέμε απώλειες εννοούμε ακριβώς το αντίθετο γιατί η ξενοιασιά, η θάλασσα, ο ελεύθερος χρόνος και τα ταβερνάκια, μας ανοίγουν την όρεξη και μας κάνουν να ενδίδουμε σε τηγανιτές λιχουδιές ή δροσερά παγωτά καθημερινά. Η ζυγαριά μας ή μια ματιά στον καθρέφτη επιβεβαιώνει ότι γυρίσαμε απ’ τις διακοπές με ένα-δυο κιλά παραπάνω στις… αποσκευές μας.

Ευτυχώς, είναι η κατάλληλη εποχή για να απαλλαγούμε απ’ αυτά. Μπορεί να μας εκπλήσσει, γιατί το φθινόπωρο δεν είναι η εποχή που συνήθως κάνουμε απόπειρες για νέα προγράμματα διατροφής και ελέγχου βάρους, αλλά είναι γεγονός ότι αμέσως μετά το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή για αδυνάτισμα.

Οι θερμοκρασίες που ακόμα είναι υψηλές, βοηθούν στο να μην έχουμε όρεξη για πολύ πλούσια γεύματα και στο να μην μας πιάνει ανάγκη για γλυκό ή για σοκολάτα. Επιπλέον, υπάρχουν πολλές επιλογές σε εποχιακά φρούτα και λαχανικά, γεγονός που βοηθάει ακόμα πιο πολύ στο να κάνουμε μια υγιεινή και θερμιδικά χαμηλή δίαιτα. Είναι ο κατάλληλος καιρός πριν μπει για τα καλά το φθινόπωρο και ο χειμώνας που κάνουν τις καλές μας προθέσεις πιο δύσκολες στο να εφαρμοστούν. Ίσως όμως το πιο σημαντικό είναι ότι το φθινόπωρο σημαίνει για όλους μια νέα αρχή γιατί είναι το ξεκίνημα της «νέας σχολικής χρονιάς».

Με μια μικρή προσπάθεια, μπορείτε να αισθανθείτε ξανά καλά με το σώμα σας και να δείτε τα ρούχα σας να εφαρμόζουν τέλεια, σε μια μόνο εβδομάδα. Γιατί θα θέλατε να το πετύχετε; Οι λόγοι είναι πολλοί. Μερικά παραδείγματα:

1. Καινούρια δουλειά ή συνέντευξη για δουλειά
2. Καινούρια γνωριμία
3. Πρόσκληση σε κάποιο event
4. Επανασύνδεση με φίλους απ’ τα παλιά
5. Να «χωράτε» στη χειμερινή σας γκαρνταρόμπα
6. Να νιώσετε αυτοπεποίθηση
7. Να προλάβετε να αδυνατίσετε πριν πιάσουν τα κρύα!

Το νέο σύστημα αδυνατίσματος Kcaligram 7days των Lanes φτιάχτηκε ειδικά για εσάς που έχετε το δικό σας λόγο να νιώσετε πιο καλλίγραμμη, χωρίς να έχετε ανάγκη να χάσετε πολλά κιλά. 7 μέρες φτάνουν!

Το Σύστημα Αδυνατίσματος 7 ημερών Lanes Kcaligram 7days, προσφέρει:

• Μείωση της αίσθησης φουσκώματος
• Περιορισμό της κατακράτησης υγρών
• Ενίσχυση του μεταβολισμού
• Βελτίωση της σιλουέτας

Τα συστατικά του Kcaligram 7days των Lanes

Lanes-banner300x250Αρκτοστάφυλλο, μελίλωτο, λεσπεντέτσα και ανανάς, που ευνοούν την απομάκρυνση των περιττών υγρών που κατακρατούνται στο σώμα μειώνοντας έτσι την αίσθηση φουσκώματος και πλεονάζοντος βάρους. Επιπλέον, το μελίλωτο και ο ανανάς ενεργοποιούν τη μικροκυκλοφορία για απομάκρυνση του λίπους, συντελώντας στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και τη βελτίωση της σιλουέτας.

Χρώμιο, πράσινο τσάι, μελισσόχορτο και ρόδι. Το χρώμιο ενεργοποιεί τον μεταβολισμό των λιπών, πρωτεϊνών και υδατανθράκων και βοηθά στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων γλυκόζης στο αίμα, συμβάλλοντας στον περιορισμό της επιθυμίας για φαγητό. Το πράσινο τσάι ενισχύει την θερμογένεση για καύση του λίπους, συντελώντας στον έλεγχο του βάρους. Το ρόδι και το μελισσόχορτο διευκολύνουν την πέψη και βοηθούν στην απομάκρυνση των εντερικών αερίων που προκαλούν φούσκωμα.

Όποιοι κι αν είναι οι δικοί σας #reasonstoslim, θα πετύχετε το στόχο σας. Πιο καλλίγραμμη σιλουέτα, σε 7 μόνο ημέρες, με αποτελέσματα που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Αξίζει να το δοκιμάσετε.

Δείτε επίσης