Η Socialab δημιουργεί νέο activation για το rebranding των Lanes

Με αφορμή το λανσάρισμα των νέων συσκευασιών και των νέων προϊόντων, η Socialab δημιούργησε για τα Lanes την εφαρμογή «Unlock & Win».

Με στόχο το rebranding να έχει το μεγαλύτερο δυνατό awareness μέσα από τη σελίδα των Lanes στο Facebook, προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός activation, που έχει ως σκοπό να προσελκύσει το ενδιαφέρον των χρηστών, με έναν διασκεδαστικό τρόπο.

Lanes-banner300x250Μέσω του “Unlock & Win”, oι χρήστες καλούνται να ξεκλειδώσουν τον τετραψήφιο κωδικό της βαλίτσας, για να ανακαλύψουν τις νέες συσκευασίες και τα νέα προϊόντα Lanes.

Η εφαρμογή φιλοξενείται στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://bit.ly/Unlock_Win και περιλαμβάνει στοιχεία gamification, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν βοήθειες για να την «ανοίξουν», να δουν τα νέα Lanes και να διεκδικήσουν δώρα! Just…

Unlock & Win!

Η Socialab

Η Socialab είναι digital agency που διαχειρίζεται λογαριασμούς για μεγάλα εθνικά και διεθνή brands. Μεγάλος όγκος εργασιών της είναι στο Facebook και εξειδικεύεται στο να παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες για την καλύτερη αξιοποίησή του.

Για περισσότερες πληροφορίες: Μάρα Χαβάκη, havaki@socialab.gr, 211 800 6400.

Δείτε επίσης