Τραυματίστηκε από έκρηξη ηλεκτρονικού τσιγάρου στο σαλόνι του σπιτιού του

ilektroniko 4 4 4Ο Βρετανός Ντέιβιντ Άσπιναλ κάπνιζε στο σπίτι του ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο. Ξαφνικά ένιωσε έντονη θερμότητα που τον έκαψε στα δάχτυλα και το πέταξε στο πάτωμα. Τότε το τσιγάρο εξερράγη με τόση ένταση που οι φακοί επαφής που φορούσε ο άντρας εκτοξεύτηκαν από τα μάτια του.

Ένα μεταλλικό τμήμα του τσιγάρου, διαπέρασε το πόδι του άντρα που φορούσε κοντό παντελόνι, έκανε μια τρύπα στην απέναντι πόρτα και εξοστρακίστηκε στον τοίχο και ένα άλλο μεταλλικό κομμάτι του τσιγάρου, τραυμάτισε το άλλο πόδι του άτυχου άντρα.

Ο επικεφαλής των πυροσβεστών που κλήθηκαν στο σημείο, νομίζοντας ότι πρόκειται για πυρκαγιά, δήλωσε ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο ήταν «ολοκαίνουργιο».

Να σημειωθεί ότι τον Ιούνιο του 2014 το σπίτι της 34χρονης Βρετανής Βικτώριας Νιούτον τυλίχτηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς από έκρηξη ηλεκτρονικού τσιγάρου στο Μάντσεστερ της Βρετανίας, ενώ η ίδια και τα τρία παιδιά της σώθηκαν ως εκ θαύματος. Η 34χρονη τότε είχε ξεχάσει το ηλεκτρονικό της τσιγάρο στην πρίζα να φορτίζει περισσότερο χρόνο από τον προβλεπόμενο.

Δείτε επίσης