Hexalen Spray: Θεραπεία για τον πονόλαιμο από τις πρώτες ενοχλήσεις

image003Χειμώνας, χαμηλές θερμοκρασίες και οι πρώτες ιώσεις. Πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις ιώσεις που μας ταλαιπωρούν όταν ο υδράργυρος πέφτει αρκετά;

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από την πρώτη στιγμή που αρχίζει να μας «γρατζουνά» ο λαιμός μας! Γιατί ο πονόλαιμος είναι μια ενόχληση που μπορεί να μας περιορίζει και μας δυσκολεύει στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

Ο πονόλαιμος ταλαιπωρεί το 50% του πληθυσμού τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο και δημιουργεί ανασφάλεια σχετικά με την επιδείνωση των συμπτωμάτων. Μια αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση είναι το Hexalen Spray που συνιστούν και εμπιστεύονται οι γιατροί εδώ και τριάντα χρόνια.

Hexalen Spray με εξετιδίνη 0,2%

Τώρα το Hexalen έχει διπλάσια περιεκτικότητα σε δραστική ουσία για ισχυρή αντισηπτική δράση και σε πρακτική μορφή spray για εύκολη χρήση! Η λιανική τιμή του είναι μόνο 1,91 ευρώ τα 40 ml.

Με την ισχυρή αντισηπτική του δράση (εξετιδίνη 0,2%), προσφέρει άμεση θεραπεία στις φλεγμονές που προκαλούν πονόλαιμο και σταματά την επιδείνωση. Αντίθετα με τις κοινές καραμέλες λαιμού που ανακουφίζουν προσωρινά, το Hexalen Spray:

  • Θεραπεύει τον πονόλαιμο από τις πρώτες ενοχλήσεις
  • Έχει 10ωρη αντιβακτηριακή δράση
  • 2 εφαρμογές την ημέρα είναι αρκετές για να αποφευχθεί η επιδείνωση

Η σωστή του χρήση του Hexalen Spra είναι ο βασικός παράγοντας επιτυχίας:

  • 1-2 ψεκασμοί επί 2 φορές τη μέρα
  •  Εφαρμόστε το επιστόμιο στη βαλβίδα
  • Κρατώντας το φιαλίδιο σε όρθια θέση, βάλτε το επιστόμιο στο στόμα και ψεκάστε στην πάσχουσα περιοχή, πιέζοντας δυνατά το πώμα

To Hexalen Spray ενδείκνυται επίσης και για ένα μεγάλο πλήθος λοιμώξεων της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας και των δοντιών όπως φαρυγγίτιδα, αμυγδαλίτιδα, άφθες, ουλίτιδα, μυκητιάσεις κλπ.

Δείτε επίσης