Johnson’s® baby: Μια ιστορία πάνω από 120 χρόνια

JNS_BABY_SHAMPOO_REG_750ML_PRESS_12_05_2014Η φροντίδα του μωρού σας είναι μία από τις πιο τρυφερές εμπειρίες της ζωής σας. Γι’ αυτό το Johnson’s® baby προσφέρει στη μαμά μία ρουτίνα περιποίησης του μωρού με προϊόντα ασφαλή, απαλά και αποτελεσματικά που της επιτρέπουν να απολαμβάνει ευχάριστες στιγμές με το μωράκι της!

Από το να κάνετε μπάνιο το μωράκι σας μέχρι να αναπτύξετε τις σωστές συνήθειες ύπνου, μας δίνεται η ευκαιρία να σας βοηθήσουμε στη δημιουργία ενός δεσμού που θα κρατήσει μια ζωή! Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που θα χρειαστείτε  υπάρχουν τώρα στο διαδικτυακό τόπο www.johnsonsbaby.gr.

Τι είναι η Τριπλή Βρεφική ΠροστασίαTM από την Johnson’s Baby®; Είναι η δέσμευσή μας να προσφέρουμε φροντίδα και προστασία συνδυάζοντας Ασφάλεια, Απαλότητα και Αποτελεσματικότητα, υποστηρίζοντας την υγιή ανάπτυξη της επιδερμίδας του μωρού. Η Τριπλή Βρεφική Προστασία TM εκφράζεται και σαν σφραγίδα πάνω σε όλα τα προϊόντα Johnson’s® baby!

  • Ασφάλεια: Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά συστατικά που είναι αποδεδειγμένα κατάλληλα για βρέφη και έχουν περάσει από αυστηρούς ελέγχους ασφάλειας. To Johnsons® Baby δεν χρησιμοποιεί συστατικά σε προϊόντα βρεφικής φροντίδας, αν η ασφαλής χρήση τους δεν αποδεικνύεται βάσει επιστημονικών στοιχείων. Ακολουθούμε αποδεδειγμένες επιστημονικές μεθόδους για την αξιολόγηση των συστατικών των προϊόντων μας και διασφαλίζουμε με βάση ισχυρά επιστημονικά αποδεικτικά στοιχεία, ότι όλα τα συστατικά είναι ασφαλή και κατάλληλα για βρέφη.
  • Απαλότητα: Οι συνθέσεις των προϊόντων μας σχεδιάζονται και περνούν από αυστηρούς ελέγχους για την αποφυγή του ερεθισμού της βρεφικής επιδερμίδας H λειτουργία του βρεφικού δερματικού φραγμού σε σχέση με τα επίπεδα υγρασίας είναι πιο αδύναμη από εκείνη των ενηλίκων. Το Johnsons® baby γνωρίζει τις ιδιαίτερες ιδιότητες της επιδερμίδας, του τριχωτού της κεφαλής και των ματιών των βρεφών.
  • Αποτελεσματικότητα: Όλοι οι γονείς επιθυμούν την υγιή ανάπτυξη των βρεφών τους. Η σειρά προϊόντων Johnson’s baby® έχει σχεδιαστεί για βρέφη και σκοπός της είναι να τους προσφέρει τα οφέλη που υπόσχεται (π.χ. ενυδάτωση ή καθαρισμό), αλλά και να υποστηρίξει την υγιή ανάπτυξη της επιδερμίδας και των μαλλιών, σεβόμενη τον δερματικό φραγμό της. Τα προϊόντα μας σέβονται το δερματικό φραγμό και το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής, συνδυάζοντας την απαλή περιποίηση των μαλλιών με την υγιή ανάπτυξη της επιδερμίδας.

Γνωρίστε μερικά από τα προϊόντα…

  • Το Johnsons® Baby toptotoe σαμπουάν και αφρόλουτρο είναι υποαλλεργικό και ειδικά μελετημένο για να καθαρίζει και να περιποιείται τρυφερά το κεφαλάκι και το σώμα του μωρού. Χάρη στη μοναδική του σύνθεση ΟΧΙ ΠΙΑ ΔΑΚΡΥΑ® είναι απαλότερο από κάθε άλλο σαπούνι για μωρά και τόσο απαλό με τα μάτια, όσο το αγνό νερό.
  • To Johnsons® Baby Oil είναι ιδανικό για την ενυδάτωση αλλά και το μασάζ στην επιδερμίδα του μωρού σας γιατί σφραγίζει 10 φορές περισσότερη υγρασία. Ρίξτε στο μπανάκι του μερικές σταγόνες από το αγνό λάδι για να διατηρείται η επιδερμίδα του τέλεια απαλή ή απλώστε το στο βρεγμένο δερματάκι του.
  • Τα μωρομάντηλα Johnsons® Baby extra sensitive wipes, ειδικά σχεδιασμένα για νεογέννητα, καθαρίζουν απαλά και περιποιούνται την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού σας. Απαλά σαν το αγνό νερό. Περιέχουν ενυδατική λοσιόν καθαρισμού Johnsons® baby OXI ΠΙΑ ΔΑΚΡΥΑ®, χωρίς άρωμα, με 97% αγνό νερό.
  • Το Johnsons® Baby shampoo είναι τόσο απαλό για τα μάτια σαν το αγνό νερό. Ξεβγάζεται εύκολα, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και λαμπερά. Ιδανικό σαμπουάν για όλη την οικογένεια. Από το 1954 διατίθεται στην αγορά ως το πρώτο σαμπουάν ήπιας φροντίδας χωρίς σαπούνι, που σχεδιάστηκε για τον απαλό καθαρισμό του τριχωτού της κεφαλής των βρεφών, χωρίς να ερεθίζει τα μάτια τους.
  • Η κρέμα συγκάματος Johnsons baby®, σχεδιασμένη να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών, δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα που διασφαλίζει την επιδερμίδα από τα αίτια που προκαλούν ερεθισμό και βοηθά τη φυσική αποκατάσταση της υγείας της. Είναι ελεγμένη από δερματολόγους και παιδιάτρους και ιδανική για την επιδερμίδα των νεογέννητων και ιδανική για καθημερινή χρήση.

Δείτε επίσης