Πρόβλημα τριχόπτωσης; Regaine® Foam με μινοξιδίλη, σε μορφή αφρού

image003

Η τριχόπτωση είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί πολλούς Έλληνες.

Το 50% των ανδρών και το 30% των γυναικών εμφανίζουν ορατή αραίωση μαλλιών έως την ηλικία των 50 ετών. H ανδρογενετική αλωπεκία αποτελεί τη συνηθέστερη αιτία τριχόπτωσης σε άνδρες και γυναίκες.

Ιδιαίτερα το ένα τρίτο των ανδρών έχει πρόβλημα τριχόπτωσης και είναι ένας σημαντικός παράγοντας που συμβάλλει αρνητικά στην ψυχολογία τους.

Οι περισσότεροι άνδρες δοκιμάζουν διάφορες εναλλακτικές λύσεις (π.χ. καλλυντικά προϊόντα φαρμακείου) χωρίς όμως να βλέπουν το αναμενόμενα αποτέλεσμα. Η τελική έκβαση είναι να εγκαταλείπουν την προσπάθεια!

ΝΕΟ Regaine® Foam με Μινοξιδίλη 5%

Η εταιρεία Johnson & Johnson Consumer AE μάς ενημερώσει ότι είναι πλέον διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά το ΝΕΟ Regaine® Foam με Μινοξιδίλη 5% για τη θεραπεία της τριχόπτωσης.

To Regaine® Foam είναι το μόνο που περιέχει τη δραστική ουσία Μινοξιδίλη, σε μορφή αφρού.

Η Μινοξιδίλη είναι η μόνη εγκεκριμένη φαρμακευτική ουσία τοπικής χρήσης που αναστέλλει την τριχόπτωση και αναπτύσσει νέα μαλλιά. Έχει αποδειχθεί κλινικά ότι σταματάει την τριχόπτωση ή αναπτύσσει νέες τρίχες σε 4 στους 5 άνδρες.

Πληροφορίες σχετικά με το Regaine® Foam

  • Έχει μοναδική σύνθεση που περιέχει Μινοξιδίλη, τη μόνη εγκεκριμένη φαρμακευτική ουσία τοπικής χρήσης για την αναστολή της τριχόπτωσης.
  • Έχει κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα σε 47 κλινικές μελέτες, στις οποίες έχουν συμμετάσχει 22.000 άτομα.
  • Όχι μόνο σταματάει την τριχόπτωση αλλά και αναπτύσσει νέα μαλλιά.
  • Εφαρμόζεται εύκολα, στεγνώνει και απορροφάται γρήγορα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με προϊόντα styling.
  • Η εξελιγμένη σύνθεση του αφρού παρέχει μεγάλη ευκολία χρήσης, η οποία οδηγεί σε υψηλή συμμόρφωση στη θεραπεία και ως εκ τούτου μεγιστοποιεί τα αποτελέσματα.

Ενδείκνυται για άνδρες και γυναίκες. Δύο εφαρμογές την ημέρα με δόση 1 γραμμάριο είναι αρκετές για ορατά αποτελέσματα μέσα σε 12 εβδομάδες.

Δείτε επίσης