Φροντίδα Μωρού: 3 προϊόντα που πρέπει να έχετε από την πρώτη μέρα

93974dbfb1655555558f14fd14cfd756939717_LΚάντε καλύτερες τις πρώτες μέρες του μωρού σας στο σπίτι του, επιλέγοντας προϊόντα για μία ολοκληρωμένη περιποίηση και φροντίδα του μωρού σας από την πρώτη μέρα.

Σύμφωνα με τις επιλογές των φρέσκων μαμάδων, οι επιλογές των προϊόντων για την περιποίησή του βρέφους επικεντρώνονται στις εξής κατηγορίες:

1. Αντιμετώπιση νινίδας

Η νινίδα είναι πολύ συχνή και εμφανίζεται από την πρώτη στιγμή της γέννησης του μωρού, φτάνοντας τον έκτο μήνα του. Συγκεκριμένα παρατηρείται ένα ξεφλούδισμα ή ξηροδερμία ανάμεσα στα φρύδια, στην περιοχή των αυτιών ή στις μασχάλες. Είναι άγνωστη η αιτία εμφάνισής της, αλλά γνωστή η αποτελεσματική αντιμετώπισή της.

Το Frezyderm Baby Abcc Μαλακτικό λάδι για την νινίδα είναι ένα δερματολογικά ελεγμένο προϊόν, το οποίο απαλύνει το δερματάκι του μωρού σας, απαλλάσσοντάς το από τις συνέπειες της ξηροδερμίας. Δείτε το εδώ.

Οδηγίες προς την μαμά: Κάντε ένα απαλό μασάζ, στις περιοχές όπου εμφανίζεται η νινίδα περίπου μία ώρα πριν το μπάνιο του.

2. Ενυδάτωση κατά την αλλαγή της πάνας

Η αλλαγή της πάνας είναι μία ρουτίνα για την μητέρα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Συχνά λόγω της ευαισθησίας και της απαλότητας του δέρματος, μπορεί να ερεθίσει και να αφήσει κοκκινίλες στην περιοχή. Εξοπλιστείτε με μία ειδική αντισηπτική κρέμα για την πλήρη ανακούφιση των συμπτωμάτων.

Οδηγίες προς την μαμά: Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα κρέμας σε κάθε αλλαγή της πάνας. Η κρέμα έχει την ιδιότητα και να εξαπλώνεται σε μία μεγάλη έκταση δέρματος και να απορροφάται εύκολα.

b_137855552156003. Το κατάλληλο σαμπουάν για το μπάνιο του

Το μπάνιο είναι μία ακόμα καθημερινή διαδικασία! Φροντίστε την υγιεινή του δέρματος και των μαλλιών του μωρού σας με προϊόντα Fissan. Εγγυώνται ολοκληρωμένη περιποίηση και φροντίδα, χωρίς ερεθισμούς και δάκρυα.

Ευχαριστούμε το online φαρμακείο i-cure.gr για τις χρήσιμες πληροφορίες του!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Δείτε επίσης