Η νούμερο ένα αντιηλιακή προστασία για την γυναίκα και τον άνδρα

imasuns55gesΤο καλοκαίρι έρχεται κάθε χρόνο πιο καυτό και… πιο βλαβερό; Ναι! Αυτή είναι η αλήθεια. Οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου γίνονται πιο έντονες κάθε χρόνο και μπορούν να βλάψουν το δέρμα σας και τον οργανισμό σας με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να χαρείτε τον ήλιο του καλοκαιριού στις διακοπές σας.

Ποιες είναι οι βλαβερές συνέπειες του ήλιου;

Όλα ξεκινούν από ένα απλό κοκκίνισμα, το οποίο εξελίσσεται πολύ εύκολα σε έγκαυμα, ύστερα από την υπέρμετρη έκθεση του δέρματός σας στον ήλιο. Εκτός από αυτό, υπάρχει σοβαρή περίπτωση να δημιουργηθούν δερματοπάθειες, οι οποίες μπορεί και να προϋπήρχαν στον οργανισμό.

Οι χρόνιες επιδράσεις των βλαβερών ηλιακών ακτίνων είναι η πρόωρη γήρανση, η οποία παρουσιάζεται με την μορφή ρυτίδων και ξηρότητας.

Η πιο βλαβερή συνέπεια έπειτα, είναι ο καρκίνος του δέρματος. Η μείωση του όζοντος εντείνει σε μεγάλο βαθμό τις παραπάνω συνέπειες, για αυτό στην εποχή μας είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία η σωστή χρήση του αντιηλιακού για όλους.

555555τ_140528224851.jpg2+1 αντιηλιακά για την γυναίκα και τον άντρα

Korres Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Γιαούρτι. Tο γιαούρτι είναι φυσική πηγή λακτόζης, βιταμινών και ιχνοστοιχείων και μαζί με την αντιηλιακή σύνθεση, γίνεται μία από τις πιο αξιόπιστες επιλογές σας για την προστασία του προσώπου σας.

Η διαδεδομένη χρήση του γιαουρτιού μετά τον ήλιο το έχει κάνει το κατάλληλο συστατικό για την ενίσχυση των αντιηλιακών προϊόντων. H εταιρεία Korres προσφέρει την κατάλληλη σύνθεση λοιπόν αποκλειστικά για εσάς! Δείτε μοναδικά προϊόντα για τη γυναίκα!

Ideal Soleil Ενυδατικό Gel Βελτιστοποίησης Μαυρίσματος. Για τις γυναίκες και τους άντρες που θέλουν υψηλή προστασία και παράλληλα ένα ομοιόμορφο μαύρισμα, χωρίς να καίγονται κάτω από την ήλιο. Η λεπτόρρευστη υφή του εφαρμόζεται πολύ εύκολα και γρήγορα πάνω στο δέρμα, παραμένοντας για πολύ ώρα στην επιδερμίδα σας.

Photoderm LEB – Bioderma. Για τα ευαίσθητα δέρματα η επιλογή είναι Bioderma! H φωτοαλλεργία κάνει την εμφάνισή της σε πολλές επιδερμίδες το καλοκαίρι και δημιουργεί εξανθήματα, τα οποία μπορούν να αλλοιώσουν και την εμφάνισή σας. Επιλέξτε την φόρμουλα Photoderm LEB, ενεργοποιώντας τους μηχανισμούς άμυνας της επιδερμίδας σας.

Δείτε προϊόντα για τον άνδρα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Δείτε επίσης