Λαμπερή και όμορφη με Frezyderm – το Pharm16 σας ενημερώνει

Αναβάλλετε το επόμενο ραντεβού σας για την επεμβατική αισθητική θεραπεία!

Το ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharm16 σας δείχνει τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων Frezyderm που αλλάζουν το δέρμα σας, το ανανεώνουν και το κάνουν να φαίνεται πιο νέο από ποτέ.

Ήδη από την τρίτη δεκαετία της ζωής μας, έρχονται οι πρώτες επιπτώσεις γήρανσης στο πρόσωπό μας. Οι δυναμικές ρυτίδες έκφρασης, είναι μία αναπόφευκτη συνέπεια της γήρανσης, η οποία μπορεί να δημιουργήσει ένα πρόσωπο πρόωρα γηρασμένο και μία όψη που δεν ανταποκρίνεται στην ηλικία σας.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις και φόρμουλες, έρχονται στις καλύτερες τιμές μέσα από προϊόντα Frezyderm, τα οποία είναι ελεγμένα από τα κορυφαία εργαστήρια και προτιμώνται από έναν μεγάλο αριθμό γυναικών παγκοσμίως.

Ποιες είναι οι δερμοκαλλυντικές προτάσεις που αποτελούν μία εναλλακτική προσέγγιση των επεμβατικών διεργασιών;

1. Dermiox Cream – 100% αντιγήρανση μέσα σε ένα μπουκαλάκι

Οι μυοκινητικές και στατικές ρυτίδες μειώνονται χάρη στα ευεργετικά εκχυλίσματα της κρέμας, τα οποία δρουν στις νευρικές απολήξεις των στοιβάδων της επιδερμίδας.

Τα αποτελέσματα;

• Οι ρυτίδες χαλαρώνουν
• Το δέρμα ανανεώνεται
• Ενισχύεται η παραγωγή φυσικού κολλαγόνου
• Επαναφέρεται το οβάλ του προσώπου

Θέλετε ΔΩΡΟ την Neck Contour 15ml, Eye Cream 5m; Αποκτήστε την μαζί με την Dermiox Cream σε τιμή ευκαιρίας, εδώ.

pws-tha5555mperi-kathe-mera2. FREZYDERM Instant lifting TENSING SERUM – άμεση σύσφιξη

Εφαρμόζεται σαν κρέμα περιποίησης με ιδιότητες lifting! Τι καλύτερο έχετε να περιμένετε; Ορατά πιο νεανική όψη από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Ενισχύει την ομοιογένεια και την λάμψη στο πρόσωπό σας.
Νικήστε τον χρόνο, εύκολα και απαλλαχθείτε από το καταπονημένο και χαλαρό δέρμα που παρουσιάζεται στο πρόσωπο και τον λαιμό σας. Αποτελεί ένα ιδανικό προστατευτικό στρώμα για το μακιγιάζ σας!
Αποκτήστε το εδώ.

Η φροντίδα δεν σταματά εδώ, μέσα από το online φαρμακείο Pharm16, βρίσκετε όλη την σειρά περιποίησης Frezyderm! Επωφεληθείτε λοιπόν!

Δείτε επίσης