Graviola – ένα απαραίτητο συμπλήρωμα διατροφής

indgraviola5555555555Το φυτό Graviola δεν είναι και πολύ γνωστό στο ευρύ κοινό. Ύστερα από διάφορες μελέτες που έχουν γίνει, έχει προκύψει ότι το φυτό έχει σημαντική αντικαρκινική δράση και μπορεί να δρα συγκεκριμένα ενάντια στον καρκίνο του παγκρέατος.

Λέγεται ότι τα φύλα του φυτού αναγεννούν τα κύτταρα του παγκρέατος. Τα πειράματα που έλαβαν χώρα, έγιναν σε διαβητικά ποντίκια, γεγονός που αποδεικνύει την δράση του φυτού όχι μόνο ενάντια στον καρκίνο αλλά και ενάντια στον σακχαρώδη διαβήτη.

Λόγω της μεγάλης ωφέλειας του φυτού, ήταν φυσικό επακόλουθο ότι θα έβγαινε σε συμπλήρωμα διατροφής. Το online κατάστημα lifehelp.gr σας το προσφέρει σε μορφή σκόνης, μέσα από μία σύνθεση που περιέχει εκτός από τις ιδιότητες του φυτού, πολλές βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που μπορούν να καλύψουν τις διατροφικές σας ανάγκες.

img_quais_sao_a555rigΤι πρέπει να αποφύγετε σχετικά με το φυτό

Η υπερβολική χρήση του μπορεί να επιφέρει τάση για εμετό και ναυτίες. Επίσης, όπως όλα τα συμπληρώματα διατροφής έτσι και τα εκχυλίσματα graviola δεν ενδείκνυνται για γυναίκες που διανύουν περίοδο εγκυμοσύνης, για αυτό θα πρέπει να πάρουν δεύτερη γνώμη από τον γιατρό τους.

Ιδιότητες και τρόπος χρήσης

1. Εξολοθρεύει τα καρκινικά κύτταρα
2. Επιβραδύνει την ανάπτυξη των κυττάρων που προκαλούν καρκίνο
3. Καταπολεμά τα συμπτώματα της κατάθλιψης
4. Ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση
5. Μειώνει τον καρδιακό παλμό, όταν αυτός είναι πολύ υψηλός
6. Προκαλεί συστολή των αιμοφόρων αγγείων

Λήψη: Καλό είναι να αναμείξετε 1-2 κουταλάκια του γλυκού σε χυμό ή νερό. Πάρτε το με άδειο στομάχι, πριν το γεύμα σας.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα lifehelp.gr θα βρείτε συμπληρώματα διατροφής για αθλητές, υπερτροφές και βότανα που καλύπτουν τις ανάγκες σας, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές!

Δείτε επίσης