Ενυδατώστε και ζωντανέψτε το πρόσωπό σας με Frezyderm

2_c65556f3_thumbΗ επιδερμίδα από άνθρωπο σε άνθρωπο διαφέρει και αποζητά ξεχωριστού τύπου προϊόντα, τα οποία θα την ανανεώσουν και θα την κάνουν να είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες της καθημερινότητα.

Ειδικά αν μένετε στην πόλη, οι ρύποι και τα καυσαέρια σίγουρα έχουν συμβάλλει στην αποδυνάμωση της επιδερμίδας του προσώπου σας.

Η μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα Frezyderm, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τα κατάλληλα είδη ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας.

Κανονική/Μικτή επιδερμίδα

Σε γενικές γραμμές το πρόσωπό σας φαίνεται καθαρό, χωρίς να είναι λιπαρό ή ξηρό. Οι ανάγκες του δέρματός σας είναι δεν είναι πολλές, αλλά ένα ήπιο καθαριστικό με αντιοξειδωτικές ουσίες, είναι αυτό που χρειάζεστε.

Η Moisturizing Plus Cream μπορεί να σας προσφέρει το ιδανικό αποτέλεσμα, ενισχύοντας την δράση κολλαγόνου στις στοιβάδες του δέρματός σας.

Ξηρή/Ευαίσθητη επιδερμίδα

Αν σας «τραβάει» το πρόσωπό σας ή ξεφλουδίζει συχνά, τότε το δέρμα σας ανήκει στην ξηρά και ευαίσθητα. Αυτές οι συνέπειες εμφανίζονται κυρίως μετά από το πλύσιμο του προσώπου σας. Εκτός από μία καλή ενυδατική και έναν προσεγμένο αφρό καθαρισμού, χρησιμοποιήστε την Frezyderm – Anti-Wrinkle Eye Cream για να προστατέψετε ιδανικά τα ευαίσθητα μάτια σας. Αποκτήστε την εδώ!

Λιπαρή επιδερμίδα

Η γυαλάδα και η λιπαρότητα στο Τ του προσώπου είναι το στοιχείο που θα σας κάνει να βεβαιωθείτε ότι η επιδερμίδα σας ανήκει στις λιπαρές. Η καλύτερη επιλογή σας είναι ένας εντατικός ορός θρέψης και μία κρέμα προσώπου, η οποία μπορεί να αποτρέψει την γυαλάδα 100%!

Ευχαριστούμε το ηλεκτρονικό φαρμακείο PharmacyOutlet για τις πληροφορίες!

Δείτε επίσης