Αυξητική στήθους: Μια επέμβαση που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος

Closeup of a beautiful smiling young woman

Οι άντρες έχουν κάποιες προτιμήσεις όχι απλά στο ωραίο φύλο αλλά και σε κάποια σημεία πάνω του που μπορούν να του αποφέρουν στιγμές ευχαρίστησης θαυμάζοντάς τα.

Ο λόγος στην συγκεκριμένη περίπτωση γίνεται για το ωραίο και στητό ντεκολτέ μιας γυναίκας που αποτελεί σημείο που ένας άντρας δύσκολα αντιστέκεται.

Όταν η γυναίκα δεν έχει τις κατάλληλες αναλογίες στο στήθος της σε πολλές περιπτώσεις απευθύνεται σε έναν ειδικό πλαστικό χειρουργό για να προβεί σε αυξητική στήθους.

Ανόρθωση στήθους

Οι συνηθισμένες περιπτώσεις ήταν οι επισκέψεις σε πλαστικό χειρουργό για να γίνουν επεμβάσεις που αφορούν αφαίρεση ή αυξητική στήθους. Η τεχνολογία και επιστήμη έχει προχωρήσει τόσο ώστε να γίνεται και ανόρθωση στήθους στα εξελιγμένα ιατρεία και κέντρα αισθητικής.

Η γυναίκα που έχει πάρει την απόφαση να πραγματοποιήσει μια τέτοια επέμβαση θα πρέπει να έχει επισκεφθεί τον γιατρό της τουλάχιστον δύο φορές ώστε να μπορεί να αποφασίσει και να εξεταστεί καταλλήλως για τον αποκλεισμό πιθανών ενδεχομένων και παρενεργειών.

Οι τομές που γίνονται στην περιοχή του στήθους είναι τομές που με τον καιρό φεύγουν και δεν αφήνουν κατάλοιπο ούτε σημάδια να αχνοφαίνονται και να δημιουργούν νέο κόμπλεξ στην γυναίκα.

Γρήγορη ανάρρωση

31077-au555skitiki_surΜε το πέρας της εγχείρησης η γυναίκα επιστρέφει στην καθημερινότητά της σε διάστημα μίας ημέρας και μπορεί να πάει στην δουλειά της σε διάστημα δύο ημερών.

Το πεσμένο ηθικό πια έχει φτάσει στα ύψη και το άτομο μπορεί να δει αλλιώς τον εαυτό του αλλά και την ίδια την ζωή, διότι μέσα από αυτήν την αλλαγή αντιμετωπίζει πια την πλήρη αποδοχή από το άλλο φύλο.

Μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργο αλλά μια τόσο μικρή παρέμβαση στο σώμα μπορεί να αποδώσει τα επιθυμητά αποτελέσματα και να χαρίσει χαμόγελα τα οποία θα παραμείνουν για πολύ καιρό ακόμα στα χείλη.

Δείτε επίσης