Μεταμόσχευση μαλλιών – η μόνη λύση για την αλωπεκία

hai5555r-lossΗ κληρονομικότητα, οι περιβαλλοντικές συνθήκες, ο σύγχρονος τρόπος ζωής αλλά και οι αγχώδεις διαταραχές, είναι μερικές από τις αιτίες της αλωπεκίας, δηλαδή της αραίωσης τριχών από το τριχωτό της κεφαλής.

Οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες που έχουν αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα, έχουν δοκιμάσει πολλά σκευάσματα του εμπορίου, όπως αμπούλες ή κρέμες, χωρίς να βλέπουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Έτσι, μία μεγάλη μερίδα ασθενών εν τέλει στρέφεται στην μεταμόσχευση μαλλιών, επεμβατική διαδικασία που μπορεί να δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα στο τριχωτό της κεφαλής από φυσικές τρίχες του ίδιου του ασθενούς.

Συγκεκριμένα:

Λαμβάνονται από τις περιοχές σταθερής τριχοφυΐας, οι θύλακες, οι οποίοι εμφυτεύονται στις πάσχουσες περιοχές, με στόχο να βγουν εκ νέου και φυσικά από εκεί.

Χρόνος αναμονής

Οι νέες τρίχες αρχίζουν την ανάπτυξή τους σχεδόν αμέσως μετά την εμφύτευση μαλλιών και σε ένα διάστημα 3 μηνών μετά την μεταμόσχευση εμφανίζονται οι πρώτες. Ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, επέρχεται μέσα σε έναν χρόνο.

Είναι συγκεκριμένη η φροντίδα τους;

Αν και δεν απαιτούν κάποια συγκεκριμένη και δύσκολη φροντίδα, καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί στο λούσιμο και να χρησιμοποιείτε ποιοτικά προϊόντα για την φροντίδα τους. Τα νέα σας μαλλιά μπορούν να βαφούν και να χτενιστούν όπως ακριβώς όλα, χωρίς να σας προκαλούν καμία απολύτως παρενέργεια.

Το ιατρικό προσωπικό

Εκτός από τον επικεφαλής γιατρό, κάθε ιατρική ομάδα αποτελείται από 2 ακόμη ιατρούς-δερματολόγους και κάποιες εξειδικευμένες νοσηλεύτριες. Η δεξιότητα του ιατρού, κρίνει όχι μόνο το τελικό αποτέλεσμα αλλά και το πόσο ανώδυνα θα περάσει ο ασθενής όλη την διαδικασία.

Meta55555mosxeush_MalliwnΔιάρκεια επέμβασης και επιστροφή στην καθημερινότητα

Η διάρκεια της μεταμόσχευσης μαλλιών είναι λίγες ώρες, οι οποίες περνούν ευχάριστα, αφού ο ασθενής, μπορεί να συνομιλεί με την ιατρική ομάδα ή να βλέπει τηλεόραση αν το επιθυμεί.

Αν αντιμετωπίζετε και εσείς το πρόβλημα της τριχόπτωσης και πλέον τα σημάδια αραίωσης είναι σημαντικά, μην το καθυστερείτε άλλο! Κλείστε ραντεβού με τους ειδικούς άμεσα.

Ευχαριστούμε το πρότυπο κέντρο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής και Δερματολογίας Laser Touch για τις πληροφορίες του!

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Δείτε επίσης