Αποτρίχωση laser: Απαλό δέρμα για μια ζωή

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι αποτρίχωσης, οι οποίες επιφέρουν διαφόρων ειδών αποτελέσματα ανάλογα με την φύση τους και τον τρόπο που λειτουργούν πάνω στο δέρμα σας.

Μία όμως είναι αυτή που σταδιακά και οριστικά σας απαλλάσσει από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και καθιστά την επιδερμίδα σας λεία και απαλή. Η αποτρίχωση laser Alexandrite!

Do-you-love-5555he-smooth-0Γιατί υπερτερεί των άλλων μεθόδων

  1. Είναι η μοναδική επιστημονικά τεκμηριωμένη μέθοδος, η οποία με τελευταίας γενιάς μηχανήματα μπορεί να αφαιρέσει την τρίχα από την ρίζα.
  2. Δεν προκαλεί ερεθισμούς, όπως το ξυράφι, η πλέον ακατάλληλη μέθοδος αποτρίχωσης, ιδιαίτερα σε γυναίκες με έντονη τριχοφυΐα.
  3. Είναι η μόνη ιατρική μέθοδος που απαιτεί άδεια γιατρού για να μπορέσει να χορηγηθεί.

Που εφαρμόζεται

To laser μπορεί να εφαρμοστεί οπουδήποτε εσείς θέλετε. Συγκεκριμένα:

Πρόσωπο: Άνω χείλος, πηγούνι, ζυγωματικά και φαβορίτες ακόμα και φρύδια.

Χέρια: Βραχίονες, αντιβράχια μέχρι και την περιοχή της μασχάλης.

Κορμός και πόδια: Κοιλιά, μέση, κνήμες, μηροί, γλουτοί, γάμπες, μπικίνι.

Ποια είναι τα αποτελέσματα

H αποτρίχωση laser σας απαλλάσσει οριστικά από την τριχοφυΐα, ύστερα από λίγες συνεδρίες (μπορεί να απέχει ο αριθμός από άτομο σε άτομο) και από την πρώτη κιόλας φορά τα αποτελέσματα είναι ορατά.

Το χρώμα, η ποιότητα της τρίχας και η εμπειρία του ιατρού στον χειρισμό του μηχανήματος μπορεί να διαμορφώσει και την ένταση σε κάθε συνεδρία και τους παλμούς του μηχανήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αποτελέσματα της laser αποτρίχωσης έρχονται γρηγορότερα σε γυναίκες παρά σε άντρες, λόγω της μικρότερης κυκλοφορίας ανδρογόνων στο αίμα.

Που θα κάνετε τις δικές σας συνεδρίες;

Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξετε ένα από κέντρα αισθητικής, τα οποία χρησιμοποιούν το laser αλεξανδρίτη, το πλέον αναγνωρισμένο και κατάλληλο μηχάνημα που ελαχιστοποιεί τις παρενέργειες και επιφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ta Laserline Clinics αποτελούν πρότυπα κέντρα αισθητικής στη Θεσσαλονίκη. Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στην ιστοσελίδα, κλείνοντας το πρώτο σας ραντεβού γνωριμίας!

Δείτε επίσης