Αντιμετώπιση της ακμής από τρεις διαφορετικές ειδικότητες

Η ακμή δεν επηρεάζει μόνο τους ανήλικους, αλλά μπορεί να αποτελέσει μία δυσάρεστη εικόνα και για έναν ενήλικα, ο οποίος δεν απαλλάχθηκε από τα σπυράκια της εφηβείας ή τα επανεμφάνισε σε μεγαλύτερη ηλικία από το πουθενά.

Και όμως, χαρακτηρίζοντας την ακμή ως μία πολυπαραγοντική νόσο, οι αιτίες μπορούν να αναλυθούν εύκολα ύστερα από μία εξέταση σε έναν ειδικό.

akmi-ingo555lden_gr_Η θεραπεία ακμής μπορεί να καθοριστεί διαφορετικά από την επιστήμη της δερματολογίας, της διαιτολογίας και της φαρμακολογίας. Αυτές οι τεις ειδικότητες ενώνουν τις δυνάμεις τους στην Laser Touch, προσφέροντας προηγμένες φόρμουλες που απαλλάσσουν το άτομο από την ενεργό ακμή ή από τις ουλές που μπορεί να αφήσει η νόσος.

Μη επεμβατικές θεραπείες

Ο στόχος εδώ είναι ένας! Ο συνδυασμός διαφορετικών θεραπειών και ουσιών, οι οποίες θα φέρουν ένα τελικό αποτέλεσμα, με ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση.

  • Συμβάλλουν στην μείωση της λιπαρότητας της επιδερμίδας.
  • Μπλοκάρουν την συνέπεια του να δημιουργηθούν ουλές στο πρόσωπό σας.
  • Βελτιώνουν την εικόνα και την εμφάνιση του προσώπου σας.

Επεμβατικές λύσεις

  • Αυτόλογη μεσοθεραπεία. Ενεργοποιούνται κάποια βλαστοκύτταρα που βρίσκονται στο σώμα και το πρόσωπό μας, επιφέροντας στην ουσία μία αναπλαστική και αναγεννητική δράση από το ίδιο το αίμα του οργανισμού μας.
  • Δερματοαπόξεση με την έγχυση θεραπευτικών ουσιών. Το δέρμα σας ενυδατώνεται και θρέφεται, αντιμετωπίζοντας παράλληλα την ακμή με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Dermoap5555oxesh_Me_DiamantiaΤο φαρμακείο της φύσης, προτείνει:

  1. Tea tree oil, για ήπιες καταστάσεις ακμής, χωρίς πολλά εξανθήματα.
  2. Εχινάκεια και τσουκνίδα σε μορφή σταγόνων.
  3. Κόκκινο σταφύλι σαν αφέψημα.

Ρωτήστε, χωρίς χρέωση τον γιατρό στο κέντρο Αισθητικής και Δερματολογίας Laser Touch.

 

 

Δείτε επίσης