Διατηρώντας την νεότητα χωρίς νυστέρι με κολλαγόνο!

Επί δεκαετίες ο άνθρωπος αναζητά το ελιξίριο που θα παρατείνει την διάρκεια ζωής του και θα διατηρεί μια κομψή όμορφη και νεανική εξωτερική εμφάνιση.

Μέχρι πρότινος το γήρας αποτελούσε μια μη αναστρέψιμη διαδικασία η οποία απέδιδε τα σημάδια της στο πρόσωπο και στο σώμα με την πάροδο των ετών.

Η πλαστική χειρουργική, έδωσε μέχρι σήμερα ουσιαστικές λύσεις για την καταπολέμηση της γήρανσης και μάλιστα απέδωσε θεαματικά αποτελέσματα με την εξεύρεση νέων μεθόδων επέμβασης, αλλά τι γίνεται όμως με όσους φοβούνται το νυστέρι αλλά παρ’ όλα αυτά θέλουν να διατηρήσουν την νεότητά τους.

Όσο η πλαστική χειρουργική μελετούσε και εφάρμοζε μεθόδους της ιατρικής, η κοσμετολογία επί χρόνια πραγματοποιούσε έρευνες για να την εξεύρεση των βαθύτερων αιτίων της γήρανσης. Έτσι λοιπόν κατέληξε σε ένα βασικό συμπέρασμα. Στο γεγονός ότι ο οργανισμός σταματούσε να παράγει με την πάροδο των χρόνων κάποια βασικά συστατικά: Το υαλουρονικό οξύ και το κολλαγόνο.

shona-wilkinso555n-980x445Αυτά τα δύο παράγονται σε ικανοποιητικές ποσότητες κατά τα νεανικά χρόνια που αρκούν για να διατηρήσουν την σύσταση της επιδερμίδας και την πυκνότητα του δέρματος. Αργότερα όμως και όσο μεγαλώνουμε μειώνονται.

Η επιστημονική έρευνα λοιπόν, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αν μπορούσαμε να αυξήσουμε τα επίπεδα παραγωγής ή ύπαρξης του κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος στον οργανισμό τότε θα παρατεινόταν και η διαδικασία της γήρανσης, θα εξαφανίζονταν οι ρυτίδες, οι κηλίδες αλλά και οι μαύροι κύκλοι.

Αυτό σήμερα είναι πραγματικότητα! Τα περισσότερα προϊόντα ομορφιάς περιέχουν στην σύστασή τους αυτές τις ωφέλιμες ουσίες, αν όμως θέλετε ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα μπορείτε να τα βρείτε σε πόσιμη μορφή!

Το κολλαγόνο και το υαλουρονικό οξύ είναι η λύση στην διατήρηση της ομορφιάς δίχως νυστέρι και η αποτελεσματικότητά τους γνωρίζουν ευρεία προτίμηση με την πάροδο των χρόνων! Αν λοιπόν επιθυμείτε νεανικότητα και δέρμα σφριγηλό και λείο επιλέξτε προϊόντα ομορφιάς που να είναι πλούσια σε κολλαγόνο και υαλουρονικό οξύ!

Δείτε επίσης