Τι ψάχνουν οι γυναίκες που μπαίνουν σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου

Μια έρευνα δημοσιεύθηκε στη Βρετανία σχετικά με τι ψάχνουν οι γυναίκες που επισκέπτονται ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου, όπως το Pornhub και το Redtube.

Η έρευνα η οποία διεξήχθη από τις δύο αυτές ιστοσελίδες, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες ψάχνουν να παρακολουθήσουν κυρίως θέματα λεσβιακού περιεχομένου.

«Τα θέματα που έβλεπαν πιο συχνά οι γυναίκες ήταν το «λεσβιακό» επισημαίνει το δημοσίευμα κάτι που δείχνει ότι οι γυναίκες αναζητούσαν ομοφυλοφιλικό σεξ με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα από ότι το «straight».

Σε ότι αφορά τις πορνοστάρ τις οποίες αναζητούν με μεγαλύτερη συχνότητα οι γυναίκες, η έρευνα δείχνει ότι διαφέρουν σε σχέση με αυτές των ανδρών. Στην κορυφή των προτιμήσεων βρίσκεται η Κιμ Καρντάσιαν. Ακολουθoύν η Farrah Abraham και η Lisa Anna.

Τα πρωτεία πάντως των όσων επισκέπτονται αυτές τις δύο ιστοσελίδες έχουν οι άνδρες με ποσοστό 76% έναντι 24% των γυναικών, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε ότι αφορά τις χώρες με το μεγαλύτερο αριθμό γυναικών που επισκέπτονται αυτές τις δύο σελίδες, η έρευνα έδειξε ότι είναι οι εξής: Φιλιππίνες με 35%, Βραζιλία με 35%, Ινδία 30% Αργεντινή 30%, Πολωνία 29%, Σουηδία 29%, Αυστραλία 28%, Μεξικό 28%, Ολλανδία 27%, Βέλγιο 27%, Ισπανία 26%, Ρωσία 25%, Γαλλία 24%.

Δείτε επίσης