Ο πλαστικός χειρουργός νικάει το χρόνο: Επεμβάσεις που σας ανανεώνουν

Η φθορά του χρόνου, η χαλάρωση του δέρματος και οι ρυτίδες αποτελούν φόβητρο για πολλές γυναίκες που έχουν περάσει τη 2η δεκαετία της ζωής τους. Τώρα όμως ο χρόνος μπορεί να νικηθεί και να διατηρήσετε την λαμπερή νεανική σας όψη για ακόμη περισσότερα χρόνια χάρη στις σύγχρονες εξελίξεις της αισθητικής ιατρικής.

plastikh 6 6Ένας εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός, μπορεί να αντιστρέψει τα σημάδια που προκαλεί ο χρόνος και οι κακές συνήθειες στο δέρμα σας, χαρίζοντας σας λάμψη υγείας και σφριγηλότητα για ακόμη περισσότερα χρόνια με επεμβάσεις όπως η βλεφαροπλαστική και το lifting προσώπου.

Ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός Γεώργιος Αραβανής μπορεί να κόψει χρόνια από την εμφάνιση σας, πραγματοποιώντας στοχευμένες πλαστικές επεμβάσεις που αποσκοπούν στην ανανέωση του δέρματος και την εξάλειψη των ρυτίδων και των ατελειών.

Συγκεκριμένα ανάμεσα στις πλαστικές επεμβάσεις αισθητικού χαρακτήρα που αναλαμβάνει συγκαταλέγονται:

Βλεφαροπλαστική
Ιδανική για ανθρώπους που έχουν σακούλες στα άνω ή κάτω βλέφαρα, ή ρυτίδες από δερματική χαλάρωση που δημιουργούν μία κουρασμένη όψη και ένα «θλιμμένο» βλέμμα. Πρόκειται για μία επέμβαση ρουτίνας που γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη, διαρκεί μόλις 2 ώρες και δεν απαιτεί νοσηλεία στην κλινική, ενώ τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη εβδομάδα.

Lifting Προσώπου
Στοχεύει στην ολική επανόρθωση του προσώπου και μπορεί να γίνει είτε μόνο στο μέτωπο, είτε στο πρόσωπο από τα μάτια και κάτω, είτε στο λαιμό, είτε και στα τρία σημεία μαζί (ολικό lifting προσώπου). Ανάλογα με την περίσταση, γίνεται με μέθη ή ολική αναισθησία και μπορεί να διαρκέσει από 2 έως 5 ώρες, ενώ απαιτεί νοσηλεία 1 ημέρας.

Ανόρθωση στήθους
Η ανόρθωση των μαστών, είναι η καλύτερη αισθητική επέμβαση για νεανικό στητό στήθος που θα συμπληρώσει και θα αναδείξει ακόμα καλύτερα την νεανική σας όψη. Γίνεται με γενική αναισθησία και η διάρκεια της επέμβασης δεν ξεπερνάει τις 3 ώρες, ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.

Δείτε επίσης