Βιολογικά προϊόντα Ola-bio.gr: 2+1 υπερτροφές που θα βρείτε στο κατάστημα

Τα βιολογικά προϊόντα και οι υπερτροφές έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας και βρίσκονται καθημερινά στο ντουλάπι μας. Είναι άγρυπνοι φύλακες της υγείας μας και υπόσχονται ενέργεια που θα μας βοηθάει να αντιμετωπίσουμε την μέρα μας.

MacaΗ μεγάλη αξία της παγκόσμιας και ελληνικής χλωρίδας συναντά την ΒΙΟΫΓΕΙΑ και το κατάστημα με βιολογικά προϊόντα ola-bio που σας προτείνει μερικές ευεργετικές υπερτροφές:

  1. Σπόροι κακάο

Οι ιδιότητές τους πολλές και πολύ ενδιαφέρουσες. Περιέχουν πολυφαινόλες και πλήθος από βιταμίνες. Διεγείρουν αρκετά το νευρικό σύστημα και είναι περίπου σε τετραπλάσια ποσότητα πιο αντιοξειδωτικοί από το κόκκινο κρασί και το πράσινο τσάι.

Η υψηλή περιεκτικότητά τους σε μέταλλα, όπως ασβέστιο, μαγνήσιο και ασβέστιο αποτοξινώνει τον οργανισμό, προσφέροντας και αντικαταθλιπτικές δράσεις.

  1. Maca σκόνη

Η maca ανήκει στα βιολογικά προϊόντα και μπορείτε να την καταναλώσετε είτε με γαλακτοκομικά προϊόντα είτε με muesli. Φύεται στις Περουβιανές Άνδεις και είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Θα μπορούσε άνετα να έβαζε υποψηφιότητα στα superfoods εκείνα που αυξάνουν την λίμπιντο. Έχει την ιδιότητα να ρυθμίζει και τις δυσλειτουργίες στην έμμηνο ρύση και στην περίοδο.

  1. Ιπποφαές

Το ιπποφαές είναι ιδανικό για την επούλωση πληγών και για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος σε περιόδους που διανύετε κούραση και στρες. Έχει υψηλή περιεκτικότητα στις απαραίτητες βιταμίνες A & C. Θεωρείται από τους περισσότερους επιστήμονες η πλουσιότερη πηγή φυτικών λιπαρών οξέων.

Εντάξτε τις υπερτροφές που ψάχνετε για την ενίσχυση της υγείας σας, στα πλαίσια μιας ισορροπημένης και υγιεινής διατροφής.

Δείτε επίσης