Αντηλιακά Apivita και Korres – Ολοκληρωμένη προστασία

hliotherapeia 5Μία ανάσα πριν το καλοκαίρι και ο ήλιος είναι ήδη καυτός με αποτέλεσμα να δημιουργεί, όχι μόνο μία ευχάριστη ημέρα, αλλά και έναν ύπουλο κίνδυνο για το δέρμα μας.

Πώς μπορούμε όμως να προστατευθούμε αποτελεσματικά, ώστε να απολαύσουμε την όμορφη λιακάδα χωρίς εγκαύματα και ανεπιθύμητες παρενέργειες;

Τη λύση έρχονται να δώσουν δύο κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών ελληνικής παραγωγής, που μπορείτε να βρείτε στο Pharm16. Η Apivita και ο Korres περιέχουν σε όλα τα προϊόντα τους, τα πιο αγνά φυτικά συστατικά και διαθέτουν ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης και αντηλιακής προστασίας για κάθε τύπο δέρματος.

Συγκεκριμένα, τα αντηλιακά προσώπου και σώματος Apivita και Korres που αποτελούν top brands στην Ελλάδα και όχι μόνο, είναι υποαλεργικά και φιλικά προς το δέρμα, με ενυδατική και καταπραϋντική δράση και υψηλή αντηλιακή προστασία.

Τα αντηλιακά προσώπου και σώματος Korres εξάγονται σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως και κάνουν θραύση με την αποτελεσματικότητα τους, τόσο στην προστασία όσο και στην περιποίηση του δέρματος.

Στο ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharm16 μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε αντηλιακά προσώπου και σώματος Korres που θα δροσίσουν και θα ανακουφίσουν κάθε τύπο επιδερμίδας. Αντηλιακά προσώπου και σώματος με χρώμα ή χωρίς, με γιαούρτι, με καρύδα, ή με φυτικά βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού και με δείκτη προστασίας 50, θα γίνουν ο πολυτιμότερος σύμμαχος σας στην παραλία.

Επίσης στο ηλεκτρονικό φαρμακείο θα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία και τα αντηλιακά προσώπου και σώματος της Apivita. Με βάση το κερί της μέλισσας και με πολύτιμα φυτικά συστατικά όπως ο ηλίανθος, η θαλάσσια λεβάντα και η πρόπολη, διαθέτουν υψηλό δείκτη προστασίας και ενυδατώνουν σε βάθος το δέρμα, προστατεύοντάς το από την ξηρότητα και τους ερεθισμούς που προκαλούνται από τον ήλιο ή την άμμο.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharm16 και βρείτε όλα τα αντηλιακά προσώπου και σώματος Korres και Apivita για ένα ασφαλές καλοκαίρι.

Δείτε επίσης