ΓΝ ΑΡΤΑΣ: Αγανάκτηση για απλήρωτες εφημερίες

nosokomeio artas 6Απλήρωτο παραμένει το προσωπικό του Νοσοκομείου Άρτας για τις δεδουλευμένες εφημερίες και υπερωρίες από 1-1-2016 μέχρι σήμερα, γεγονός για το οποίο εκφράζει την αγανάκτησή του, σύμφωνα με δήλωση του ΓΓ της ΟΕΝΓΕ Πάνου Παπανικολάου, ο οποίος παραβρέθηκε χθες στην Γενική Συνέλευση των γιατρών του νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα, η δήλωση του ΓΓ της ΟΕΝΓΕ αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Εκφράστηκε η αγανάκτηση γιατί καμία δέσμευση για την πληρωμή των δεδουλευμένων του 2016 – αλλά και οφειλόμενων δεδουλευμένων από το 2012 & 2013 – δεν έχει ως τώρα τηρηθεί.

Μάλιστα διαπιστώνεται πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το πρόβλημα να συνεχιστεί και για τους επόμενους μήνες του 2016. Επίσης εκφράστηκε η αγανάκτηση για την προκλητική στάση των διορισμένων μελών της διοίκησης του νοσοκομείου.

Οι γιατροί προειδοποιούν για έναρξη δυναμικών κινητοποιήσεων και για χρήση κάθε νόμιμου μέσου εναντίον παντός υπευθύνου αν δεν έχουν πληρωθεί πλήρως όλες οι δεδουλευμένες εφημερίες και υπερωρίες των μηνών Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου – Μαρτίου – Απριλίου του 2016, το αργότερο ως την 1/7/2016. Εκτιμούν πως από εδώ και πέρα για κάθε επίπτωση στην περίθαλψη των κατοίκων της περιοχής, την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη την έχουν οι αρμόδιοι του νοσοκομείου, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και συνολικά η κυβέρνηση.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Δείτε επίσης