Ιατρικό Αθηνών: Mίνι διαδερμική προσπέλαση για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η μέθοδος της mini διαδερμικής προσπέλασης εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, από τον Δρ. Νικόλαο Παρδαλίδη, Διευθυντή Ουρολογικής και Αναίμακτης Χειρουργικής και την ομάδα του.

iatriko athinon 6Η μέθοδος αποτελεί την εξέλιξη της διαδερμικής νεφρολιθοτριψίας και εγγυάται απόλυτη ασφάλεια. Η διαδερμική νεφρολιθοτριψία είναι μία αναίμακτη και ανώδυνη μέθοδος αντιμετώπισης της ευμεγέθους λιθίασης των νεφρών, που περιλαμβάνει κατακερματισμό και αφαίρεση των λίθων από το νεφρό, μέσα από μία μικρή οπή στην πλάγια οσφυϊκή χώρα.

Η mini διαδερμική προσπέλαση εξασφαλίζει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, καθώς χρησιμοποιεί μικρότερα εργαλεία και η επέμβαση πραγματοποιείται από μια πολύ μικρότερη οπή.

«Πιστοί στη δέσμευση του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι καθώς έχουμε επιτύχει να προσφέρουμε ακόμα μεγαλύτερα οφέλη στους ασθενείς μας με τη νέα μέθοδο της mini διαδερμικής προσπέλασης. Η μεγάλη ενδοσκοπική εμπειρία της ομάδας μας, η πλούσια τεχνογνωσία μας και ο ειδικός τεχνολογικός εξοπλισμός αιχμής που διαθέτει το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών μας επιτρέπουν να εφαρμόζουμε την εξελιγμένη αυτή μέθοδο, με ιδιαίτερα επιτυχημένα αποτελέσματα για τους ασθενείς μας», δήλωσε ο Δρ. Νικόλαος Παρδαλίδης.

Δείτε επίσης