Πως να διαλέξετε τον κατάλληλο πλαστικό χειρουργό για την επέμβασή σας

Η επιλογή γιατρού είναι ένα κρίσιμο ζήτημα που απασχολεί κάθε ασθενή σε κάθε μορφή επέμβασης ή εξέτασης. Το ίδιο συμβαίνει και με την πλαστική χειρουργική, η οποία προσφέρει ποικίλες επεμβάσεις για την βελτίωση και αναδιαμόρφωση των περισσότερων σημείων στο σώμα και το πρόσωπο.

plastikh-vlefaroΈνας καλός πλαστικός χειρουργός μπορεί να είναι δυσεύρετος, αφού για να κριθεί η ποιότητά του πρέπει να αποδείξει ότι είναι γνώστης πολλών τεχνικών, να εμπνέει τον/την ασθενή και να έχει την κατάλληλη κατάρτιση για παραπάνω από 10 τεχνικές πλαστικής χειρουργικής.

Τι πρέπει να προσέχετε στην επιλογή του πλαστικού χειρουργού;

  • Πόσο συχνά πραγματοποιεί ο γιατρός την συγκεκριμένη επέμβαση. Πολύ σημαντική παράμετρος, η οποία μπορεί να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα.
  • Τι ιστορικό επεμβάσεων έχει ο γιατρός. Πόσο συχνά αναλαμβάνει δύσκολες περιπτώσεις και πως τις χειρίζεται.
  • Ποια είναι η κατάρτισή του, που σπούδασε και τι φήμη έχει στις επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής.

Επεμβάσεις που σχεδόν καθημερινά διεξάγονται είναι αυτές της ρινοπλαστικής, της αυξητικής/ανόρθωσης στήθους, της βλεφαροπλαστικής και των επεμβάσεων που αφορούν κατ΄αποκλειστικότητα το σώμα.

Πως η σύγχρονη εξέλιξη της ιατρικής έχει επηρεάσει την πλαστική χειρουργική;

Ένας πλαστικός χειρουργός που γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο, μπορεί να αποδώσει, να εξηγήσει και να εκτελέσει κάθε δυνατή πρόκληση, επιτυγχάνοντας οποιοδήποτε αισθητικό αποτέλεσμα.

Ο σύγχρονος επιστήμονας έχει την δυνατότητα να εκτελεί πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις ακόμα και με μία απλή τοπική αναισθησία και μέθη. Η τεχνολογική εξέλιξη επίσης επιτρέπει στον χειρουργό να κάνει γρήγορους χρόνους, αφομοιώνοντας άριστα τις καινούργιες τεχνικές που έρχονται στο φως για κάθε επέμβαση.

Δείτε όλες τις επεμβάσεις που πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του πλαστικού χειρουργού Θάνου Κοντογιάννη.

Δείτε επίσης