Ποιες βιταμίνες και υπερτροφές σας κάνουν πιο δυνατούς

Η βελτίωση της διατροφής σας είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της αύξησης του προσδόκιμου ζωής σας και της ενίσχυσης του οργανισμού σας, ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Ποιες μπορεί να είναι αυτές; Μία απλή πεπτική διαταραχή που οδηγεί σε τροφική δυσανεξία, η έλλειψη βασικών βιταμινών ή ιχνοστοιχείων από λάθος επιλογή διατροφής, πρόβλημα στην κινητικότητα των αρθρώσεων λόγω ανεπάρκειας κολλαγόνου, δυσκολία απώλειας βάρους και πολλά άλλα που μπορούν να περιορίσουν την υγεία σας.

mhlo5Τι θα κάνετε για να είστε γεμάτοι ενέργεια και σφρίγος;

Επιλέξτε τις σωστές βιταμίνες και υπερτροφές που χρειάζεται ο οργανισμός σας για να ξεκινήσει και πάλι τις διαδικασίες που άφησε στη μέση, ενισχύοντας με τον καλύτερο τρόπο την άμυνά του.

Συμπλέγματα βιταμινών. Τις βιταμίνες ως γνωστόν ο οργανισμός δεν μπορεί να τις συνθέσει μόνος του και έτσι τις λαμβάνει από τις τροφές για να ωφελείται από τα θρεπτικά συστατικά τους. Αρκετές από αυτές πρέπει να λαμβάνονται κάθε μέρα συνεχόμενα για να πιάνουν τους στόχους που θέτει ένας υγιής οργανισμός, άλλες πάλι είναι δυσεύρετες.

lambertsΈρχεται κάποια στιγμή λοιπόν που ο οργανισμός για πολλούς λόγους δεν μπορεί μέσω της τροφής να λάβει τις απαραίτητες βιταμίνες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να στηριχτεί στα διατροφικά συμπληρώματα βιταμινών.

Επιλέξτε την πολυβιταμίνη Lamberts A to Z σε αναβράζοντα δισκία για πιο άνετη χρήση με την συνοδεία νερού. Τα περισσότερα συμπλέγματα βιταμινών βρίσκονται σε κάθε ένα από τα δισκία, ενώ μπορεί να καταναλωθεί άφοβα από τους χορτοφάγους.

Συνδυάστε τις βιταμίνες με τα Superfoods. Πολλές υπερτροφέςsuperfoods συνδυάζουν άριστα τις κυριότερες από τις βιταμίνες, προσφέροντας μία ανεξάντλητη πηγή από φυσικά συστατικά ενώ παράλληλα σας φροντίζουν και στον τομέα της ομορφιάς. Ένα από τα κορυφαία superfoods που το πετυχαίνουν αυτό είναι το ωμό οργανικό βούτυρο κακάο. Ευρέως γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και την βιταμίνη Ε. Χρησιμοποιείται σαν κρέμα σε επιδερμίδες που παρουσιάζουν ρυτίδες ή ραγάδες.

Για περισσότερες ιδέες από superfoods και βιταμίνες, μπείτε στην ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΗ.

Δείτε επίσης