Κρυολόγημα; Άμεση αντιμετώπιση με καραμέλες για το λαιμό και σιρόπια για τον βήχα

Όσο κι αν προστατευόμαστε τον χειμώνα, δυστυχώς το κρυολόγημα δεν είναι πάντα εύκολο να το αποφύγουμε, ειδικά όταν ερχόμαστε σε καθημερινή επαφή με τόσο κόσμο στον επαγγελματικό μας χώρο και τα μέσα μεταφοράς.

kryologhmaΑκόμα κι αν την πατήσουμε και κολλήσουμε όμως, υπάρχει τρόπος για άμεση αντιμετώπιση των ενοχλητικών συμπτωμάτων με τα πιο δραστικά φυτικά συστατικά. Καραμέλες για το λαιμό και σιρόπια για το βήχα από τα κορυφαία επώνυμα brands, όπως η Apivita και ο Korres, εμπλουτισμένα με βότανα και φυτικά συστατικά ελληνικής προέλευσης δίνουν την καλύτερη και πιο υγιεινή λύση για το κρυολόγημα.

Άμεση ανακούφιση για το λαιμό

pastiliesΟι φυτικές καραμέλες για το λαιμό της Apivita (δείτε όλα τα προϊόντα) και του Korres που θα βρείτε στο i-cure σε ασυναγώνιστες προσφορές, επιστρατεύουν όλη την ενεργή δράση των ελληνικών φυτών και βοτάνων, δημιουργώντας τους καλύτερους συνδυασμούς για να ανακουφίσουν και να μαλακώσουν τον ξηρό και ταλαιπωρημένο από τον βήχα λαιμό και να σας επιτρέψουν να ανασάνετε και πάλι ελεύθερα.

korresΑιθέρια έλαια, εχινάτσια, μέλι, προπόλη είναι μόλις μερικά από τα πανίσχυρα φυτικά συστατικά που επιλέγουν τα κορυφαία brands για τα προϊόντα τους, ώστε να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από τον πονόλαιμο.

Κόψτε άμεσα το βήχα

Πέρα από τις καραμέλες για το λαιμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα κατάλληλα σιρόπια για το βήχα, για να απαλλαγείτε από τα φλέματα και τα ενοχλητικά συμπτώματα του κρυολογήματος.

cureΤα σιρόπια Korres και Apivita που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure περιέχουν τα καλύτερα βιολογικά συστατικά, γλυκάνισο, μέλι, θυμάρι, προπόλη και φασκόμηλο και έχουν μαλακτική και αντιβακτηριδιακή δράση, ανακουφίζοντας άμεσα από τις ενοχλήσεις του λαιμού.

cure2Η καλύτερη απάντηση στην αντιμετώπιση του κρυολογήματος βρίσκεται στην ίδια τη φύση! Επισκεφθείτε σήμερα το online φαρμακείο i-cure  και βρείτε άμεσα λύση για το κρυολόγημα και τα ενοχλητικά συμπτώματα του.

Δείτε επίσης