Καρναβάλι 2017: Tο Σάββατο 25/02 θα γεμίσει ζόμπι το κέντρο της Αθήνας

Μια παρέλαση των… ζόμπι, ένας τερατώδης περίπατος «νεκροζωντανών» πλασμάτων θα ξεκινήσει από το Σύνταγμα το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 στις 6 το απόγευμα.

Πρόκειται για μια πορεία τεράτων που εδώ και τρία χρόνια ξεκινάει από το Σύνταγμα, όπου ζόμπι και πλάσματα τρομακτικά, ακούνε το κάλεσμα του zombie thriller party, κατηφορίζουν την Ερμού περνούν από το Θησείο, το Μοναστηράκι και καταλήγουν στο πάρτι το οποίο φέτος θα γίνει στον Κεραμεικό.

Σε αυτήν την ιδιαίτερη παρέλαση, πλήθος κόσμου ντύνεται, μακιγιάρεται και υποδύεται τους κακούς χαρακτήρες από ταινίες και σειρές τρόμου του 1980 και του 1990. Με αυτήν την αμφίεση περιφέρεται στο κέντρο της Αθήνας, πειράζοντας, τρομάζοντας και ανατριχιάζοντας τους περαστικούς, οι οποίοι τις περισσότερες φορές είναι δεκτικοί στα αστεία τρόμου των αλλόκοσμων μεταμφιεσμένων.

Η ιδέα ξεκίνησε από την Αμερική το 2001.

Κάθε χρόνο συμμετέχουν περίπου 500 άτομα όλων των ηλικιών, από μικρά παιδιά ως 70άρηδες.

Η τριμελής ομάδα των υπευθύνων για το πάρτι και το event, προετοιμάζεται επί έξι μήνες ώστε να δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να… σκορπίσουν τη «φρίκη» στους δρόμους της Αθήνας.

Η φετινή συνάντηση είναι αφιερωμένη στη δεκαετία του 1980, στη σειρά Stanger Things και στις ταινίες που την επηρέασαν ή αναφέρονται σε αυτή (The Goonies, E.T. The Extra-Terrestrial, Close Encounters, Star Wars – The Empire Strikes Back, Aliens, Nightmare on Elm Street, Poltergeist, The Evil Dead, The Thing κα).

Δείτε επίσης