Bristol-Myers Squibb Eλλάδας: Η Ελισάβετ Προδρόμου νέα γενική διευθύντρια

Από την 1η Ιουνίου 2017 η Ελισάβετ Προδρόμου ανέλαβε τη Γενική Διεύθυνση της Bristol-Myers Squibb Ελλάδας.

Η κα Προδρόμου μέχρι πρότινος ασκούσε καθήκοντα Business Unit Director Ογκολογίας & Αιματολογίας στην Ελλάδα και κατά τη διάρκεια της θητείας της στην ΒΜS εργάστηκε για την επιτυχημένη κυκλοφορία oγκολογικών φαρμάκων στην ελληνική αγορά.

Η κα Προδρόμου διαδέχεται τον Emmanuel Lorge ο οποίος αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής Central Europe Cluster και θα είναι υπεύθυνος για 4 χώρες : Ελλάδα, Ρουμανία, Τσεχία, Πολωνία.

Η κα Προδρόμου είναι Χημικός και διαθέτει πολυετή εμπειρία στον φαρμακευτικό κλάδο ανήκοντας στο δυναμικό της BMS από το 2008 με δυναμική παρουσία σε απαιτητικές θέσεις μεταξύ άλλων ως επικεφαλής του Τμήματος Market Access & Public Affairs σε μια δύσκολη περίοδο από το 2011 έως το 2014 όταν και ανέλαβε τη Διεύθυνση του Τμήματος Ογκολογίας & Αιματολογίας στην Ελλάδα.

Σημαντική είναι η συμβολή της στην εδραίωση της εταιρικής φιλοσοφίας της BMS Ελλάδας σε θέματα Συμμόρφωσης & Δεοντολογίας.

Στο πλαίσιο της ανάληψης των νέων καθηκόντων της η κα Προδρόμου σημείωσε ότι «με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τη διοίκηση μιας μεγάλης εταιρείας. Η BMS θα συνεχίσει να εργάζεται με στόχο τη διατήρησή της ανάμεσα στις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στη χώρα μας. Βασική προτεραιότητά μας παραμένει η διαρκής βελτίωση των υπηρεσιών μας για την καλύτερη δυνατή πρόσβαση των ασθενών στην Ελλάδα σε νέες, καινοτόμες θεραπείες και η συμβολή μας στη βιωσιμότητα του ελληνικού συστήματος Υγείας». 

Σχετικά με την Bristol-Myers Squibb

Η Bristol-Myers Squibb είναι μια παγκόσμια βιοφαρμακευτική εταιρεία, η αποστολή της οποίας είναι να ανακαλύπτει, να αναπτύσσει και να παρέχει καινοτόμα φάρμακα που βοηθούν τους ασθενείς να υπερνικήσουν σοβαρές νόσους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Bristol-Myers Squibb, επισκεφθείτε μας στην ιστοσελίδα www.bms-greeece.gr .

Δείτε επίσης