AbbVie: Πρώτη σε αξιοπιστία μεταξύ 17 φαρμακευτικών εταιρειών

Η βιοφαρμακευτική AbbVie κατέχει την πρώτη θέση στην κατάταξη με τις πιο αξιόπιστες φαρμακευτικές εταιρείες για το 2017, σύμφωνα με τη μελέτη Global Pharma Reptrak® του Ινστιτούτου Εταιρικής Φήμης (Reputation Institute).

Η μελέτη βασίστηκε σε περισσότερες από 16.500 βαθμολογήσεις, οι οποίες συγκεντρώθηκαν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο από το κοινό 8 μεγάλων και βασικών αγορών: της Βραζιλίας, του Καναδά, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ.

Στον κλάδο των φαρμακευτικών εταιρειών η AbbVie κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση μεταξύ 17 συνολικά εταιρειών, καθώς σημείωσε σημαντική βελτίωση 5.3 RepTrak® πόντων από πέρυσι.

Η Laura Schumacher, Executive Vice President, External Affairs, General Counsel και Corporate Secretary της AbbVie δηλώνει: «Από την ίδρυση ακόμη της εταιρείας μας, πριν από περίπου πέντε χρόνια, επιδιώκουμε να βελτιώνουμε την εικόνα των διαφόρων ομάδων ενδιαφερομένων απέναντι στην AbbVie.

Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που αυτές οι προσπάθειες έχουν αντίκτυπο παγκοσμίως και έχουν συντελέσει στην καλύτερη κατανόηση του ποιοι είμαστε και τι αντιπροσωπεύουμε ως εταιρεία».

Συνολικά, ο κλάδος κέρδισε ένα ισχυρό αποτέλεσμα με 71,8, RepTrak® πόντους από 68,2 που κατείχε το 2016. Το 44% των ερωτηθέντων, από το 7% πέρυσι, ανέφερε ότι η βιομηχανία έχει εξαιρετική φήμη, ενώ το 26%, από 35% το 2016, αντιλαμβάνεται τη φήμη της ως ασθενή ή φτωχή.

Δείτε επίσης