Webclinic: Ψηφιακή κλινική στην Ελλάδα με πρωτοποριακές υπηρεσίες υγείας

Ξεκίνησε η λειτουργία της πρώτης ψηφιακής κλινικής στην Ελλάδα, που με τη συνεργασία εξειδικευμένων ιατρών και κορυφαίων ιατρικών κέντρων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχει στόχο να προσφέρει στο ελληνικό κοινό πρωτοποριακές υπηρεσίες υγείας.

Πρόκειται για τη Webclinic (www.webclinic.gr), έναν πρωτότυπο διαδικτυακό τόπο, που λειτουργεί με τη δομή μιας σύγχρονης ιατρικής μονάδας και παρέχει στους χρήστες της τη δυνατότητα να υλοποιήσουν όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στη χαμηλότερη τιμή, στα κορυφαία ιατρικά κέντρα.

Επιπλέον, πλήρη ενημέρωση για όλα τα ιατρικά θέματα αφενός με εξειδικευμένη αρθρογραφία και αφετέρου μέσω του εξειδικευμένου Youtube Channel WEBCLINICTV, όπου οι επιστημονικοί υπεύθυνοι των ιατρικών τμημάτων παρουσιάζουν θέματα σχετικά με τον τομέα τους.

Τέλος, δωρεάν άμεση επικοινωνία με τους ιατρούς-υπεύθυνους των τμημάτων της για όποιο θέμα υγείας τους απασχολεί, καθώς και τη δυνατότητα να λάβουν και δεύτερη ιατρική εκτίμηση σε ελάχιστο χρόνο.

Η Webclinic έρχεται σαν απάντηση στην οικονομική κρίση και την κρίση που περνά το σύστημα υγείας, παρέχοντας διαγνωστικές και γενικά ιατρικές εξετάσεις στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, στα κορυφαία διαγνωστικά κέντρα Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Δείτε επίσης