Συνεργασία της Φαρμασέρβ-Λίλλυ με την Galderma

Σε συνέντευξη τύπου δόθηκε χθες για τη συνεργασία με στόχο την προώθηση και διάθεση των δερματολογικών προϊόντων Galderma από τον όμιλο Φαρμασέρβ-Λίλλυ.

Η νέα στρατηγική συνεργασία με την ηγετική εταιρεία στο χώρο της δερματολογίας Galderma, τμήμα της Nestle, της μεγαλύτερης στον κόσμο εταιρείας τροφίμων και ποτών, αφορά την προώθηση και διάθεση καταξιωμένων και καινοτόμων δερματολογικών προϊόντων στην χώρα.

Ομιλητές της συνέντευξης ήταν ο κ. Διονύσιος ΦΙΛΙΩΤΗΣ, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Φαρμασέρβ-Λίλλυ, ο κ. Bernat ALBINYANA, Γενικός Διευθυντής Ιταλίας & Ελλάδας της Galderma, ο κ. Δημήτρης ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ, Καθηγητής Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας ΕΚΠΑ, Νοσοκομείο «Α. Συγγρός» και ο κ. Δημήτρης ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, Καθηγητής Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας ΑΠΘ, Νοσοκ. «Ιπποκράτειο».

«Σήμερα ανακοινώνουμε τη νέα μας συνεργασία με την εταιρεία Galderma, μέλος του κολοσσού Nestle! Είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι που μια εταιρεία όπως η Nestle, μέσα από έρευνα με σοβαρά και αυστηρά κριτήρια, ξεχώρισε και επέλεξε τη Φαρμασέρβ ως επιχειρηματικό συνεργάτη και ως μια εταιρεία που συμβαδίζει μαζί της σε ποιότητα, κύρος, ηθική και ισχύ!» δήλωσε κατά τον χαιρετισμό του ο κ. Διονύσιος ΦΙΛΙΩΤΗΣ, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Φαρμασέρβ-Λίλλυ.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα μας συνεργασία με τη Φαρμασέρβ-Λίλλυ. Μια συνεργασία με πολύ μεγάλη δυναμική, η οποία έρχεται να προσφέρει μοναδικά, καινοτόμα, πρωτοποριακά προϊόντα στην Ελληνική αγορά. Η συνεργασία μας αφορά σε συνταγογραφούμενα φάρμακα, σε μη συνταγογραφούμενα φάρμακα και σε καταναλωτικά προϊόντα περιποίησης και φροντίδας του δέρματος. Προϊόντα τα οποία κυκλοφορούν με επιτυχία σε πολλές χώρες του κόσμου. Αγορές όπως Ασία, Κορέα, Ηνωμένο Βασίλειο και η υπόλοιπη Ευρώπη. Επίσης, αφορά σε προϊόντα ιατρικής αισθητικής τα οποία είναι τόσο πρωτοποριακά που θα αλλάξουν ολοκληρωτικά τον τρόπο που ο κόσμος αντιμετωπίζει τη φροντίδα του δέρματος» ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Bernat ALBINYANA, Γενικός Διευθυντής Ιταλίας & Ελλάδας της Galderma.

Η συνεργασία της Φαρμασέρβ – Λίλλυ με την Galderma περιλαμβάνει:

  • Φάρμακα κατάλληλα για την αντιμετώπιση της ακμής, της ροδόχρους νόσου, της ψωρίασης του τριχωτού της κεφαλής και της ακτινικής κεράτωσης.
  • Μια πρωτοποριακή σειρά δερμοκαλλυντικών για τη φροντίδα του ευαίσθητου, ξηρού, ακνεϊκού ή ατοπικού δέρματος καθώς και προϊόντων για την ονυχομυκητίαση.
  • Εξελιγμένης τεχνολογίας προϊόντα αισθητικής δερματολογίας ενέσιμου υαλουρονικού οξέος για καταπολέμηση ρυτίδων.
  • Με την νέα αυτή συνεργασία με την Galderma, η Φαρμασέρβ – Λίλλυ επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα και στον τομέα της δερματολογίας.

Σχετικά με τη ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ

Η Φαρμασέρβ – Λίλλυ επενδύει στην άριστη τεχνογνωσία, στην Έρευνα & Ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων αλλά και σε συνεργασίες με πρωτοπόρες διεθνείς εταιρείες. Διαθέτει στην Ελλάδα προϊόντα υψηλής ποιότητας, εκπληρώνοντας έτσι την υπόσχεση της να κάνει τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη.

Οι κατηγορίες στις οποίες ήδη δραστηριοποιείται η εταιρεία είναι:
Διαβήτης, Ογκολογία, Οστεοπόρωση, Κεντρικό Νευρικό Σύστημα, Ουρολογία – Ανδρολογία & Σεξουαλική Υγεία, Δυσλιπιδαιμία, Λοιμώξεις, Διαταραχές Ανάπτυξης, Καρδιολογία, Υγιής γήρανση, Συμπληρώματα Διατροφής, Στοματική Υγιεινή, Φυσικά Γλυκαντικά Χωρίς Θερμίδες, Προσωπική Υγιεινή.

Σχετικά με τη GALDERMA

Η Galderma, τμήμα ιατρικών λύσεων της Nestlé Skin Health, δημιουργήθηκε το 1981 και σήμερα έχει παρουσία σε πάνω από 100 χώρες, με ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων για τη θεραπευτική αντιμετώπιση μιας σειράς δερματολογικών καταστάσεων. Η εταιρεία συνεργάζεται με επαγγελματίες υγείας σε όλο τον κόσμο για να καλύψει τις ανάγκες υγείας του δέρματος των ανθρώπων καθ’όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Η Galderma, είναι ηγέτης στην έρευνα και ανάπτυξη επιστημονικά καθορισμένων και ιατρικά αποδεδειγμένων λύσεων για το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια.

Δείτε επίσης