Φεστιβάλ Φαντασίας στις 7 και 8 Ιανουαρίου 2012 στη Θέρμη

Ένα ξεχωριστό “ταξίδι” στο χώρο του παιχνιδιού θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μικροί και μεγάλοι που θα βρεθούν το Σαββατοκύριακο, 7 και 8 Ιανουαρίου, στο δήμο Θέρμης στη Θεσσαλονίκη και θα συμμετάσχουν στο 9ο Φεστιβάλ Φαντασίας.

Η είσοδος για τις διήμερες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης είναι ελεύθερη. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία -μεταξύ άλλων- να ενημερωθούν για τα επιτραπέζια παιχνίδια, τα παιχνίδια ρόλων ή στρατηγικής, για τον μοντελισμό και να παρακολουθήσουν εκθέσεις και ταινίες.

Την επιμέλεια για τις εκδηλώσεις, που θα ξεκινούν στις 11 το πρωί και θα ολοκληρώνονται στις 9 το βράδυ, έχει η Ομάδα Παιχνιδιών Φαντασίας και Ρόλων του Τοπικού Συμβουλίου Νεολαίας Θέρμης.

Το Φεστιβάλ Φαντασίας διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 2002 με σκοπό τη συγκέντρωση των φίλων των επιτραπέζιων παιχνιδιών, των παιχνιδιών στρατηγικής και του μοντελισμού, την ενημέρωση όσων δεν σχετίζονται με το χώρο και την υπενθύμιση διαχρονικών αξιών, όπως το παιχνίδι.

Δείτε επίσης