Παζάρι βιβλίου στην πλατεία Κλαυθμώνος

Το καθιερωμένο παζάρι βιβλίου στην πλατεία Κλαυθμώνος υποδέχεται από σήμερα το κοινό (20 Ιανουαρίου 2012), προσφέροντας αξιόλογες, παλαιότερες εκδόσεις σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Το παζάρι βιβλίου θα διαρκέσει έως τις 8 Φεβρουαρίου 2012.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκποίηση βιβλίου που περιμένουν κάθε χρόνο με ανυπομονησία οι «ψαγμένοι» βιβλιoφάγοι. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανακαλύψουν λογοτεχνικούς θησαυρούς μέσα στην πληθώρα των τίτλων που εκτίθενται. Οι τιμές είναι κάτι παραπάνω από δελεαστικές, αφού ξεκινούν από 0,50 ευρώ, ενώ οι εκπτώσεις κυμαίνονται από το 70-90%.

Ο μοναδικός περιορισμός είναι τα βιβλία που εκποιούνται να έχουν εκδοθεί μέχρι και το 2006 και όχι αργότερα. Δηλαδή δεν υπάρχουν βιβλία που εκδόθηκαν το 2007 ή το 2008.

Στη μεγάλη αυτή γιορτή του βιβλίου συμμετέχουν πάνω από 150 εκδότες που εκποιούν σχεδόν 500.000 τίτλους. Το παζάρι θα είναι ανοιχτό καθημερινά και τις Κυριακές από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου και το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών-Βιβλιοπωλών Ελλάδος. Είναι μια καλή ευκαιρία λοιπόν να κάνετε ένα βιβλιοφιλικό περίπατο στο κέντρο, για να προσφέρετε ένα δώρο στον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Δείτε επίσης