Γλέντι Τσικνοπέμπτης στο Μουσείο Ακρόπολης

Μια διαφορετική Τσικνοπέμπτη προτείνει για τις 16 Φεβρουαρίου στους επισκέπτες του το Μουσείο Ακρόπολης. Το πολιτιστικό -και όχι μόνο- ενδιαφέρον θα είναι ολοήμερο, καθώς οι εκθεσιακοί χώροι θα παραμείνουν ανοιχτοί έως τις 10 το βράδυ και το εστιατόριο με τη γοητευτική θέα της φωτισμένης Ακρόπολης, έως τα μεσάνυχτα.

Ξεκινώντας με μια περιήγηση στον χώρο, όπου ο καθένας μπορεί να γνωρίσει ή να ξαναθυμηθεί αγαπημένα εκθέματα από τα μοναδικά μνημεία της Ακρόπολης, η επίσκεψη εμπλουτίζεται και με άλλες δυνατότητες: Με έναν ξεχωριστό απογευματινό καφέ στο εστιατόριο ή μια μουσική συναυλία με έργα Χατζιδάκι στις 5 μμ. από το Trio Tangarto. Η συναυλία γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος Μια μέρα στο Μουσείο Ακρόπολης, σε συνεργασία με την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Η συγκεκριμένη έχει τίτλο «Ο Μάνος Χατζιδάκις συναντά τον Astor Piazzolla» και θα πραγματοποιηθεί, όπως κι εκείνη της επόμενης Πέμπτης (η οποία θα είναι αφιερωμένη στις μουσικές της Σμύρνης), στον εξώστη του δεύτερου ορόφου, με θέα την Αίθουσα των Αρχαϊκών Αγαλμάτων.

Αλλά και για τους πιο παραδοσιακούς της ημέρας, οι επιλογές δεν θα είναι άνευ γευστικών απολαύσεων, καθώς από τις 8 μμ. στο εστιατόριο θα υπάρχει πλούσιος μπουφές με φρέσκιες σαλάτες, ποικιλίες κρεατικών και σπιτικά γλυκά.

Οι τηλεφωνικές κρατήσεις θα πραγματοποιούνται στο 210 9000915 τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Μουσείου. Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του Μουσείου www.theacropolismuseum.gr.

Δείτε επίσης