Το Ejekt Festival στην Ελλάδα για 8η χρονιά

Με τη γνωστή επιτυχημένη συνταγή και τα μεγαλύτερα ονόματα της ροκ και ντανς μουσικής σκηνής, επιστρέφει στην Ελλάδα, το Ejekt Festival για 8η συνεχή χρονιά, στις 26 και 27 Ιουνίου.

Tα δύο πρώτα ονόματα του φετινού line-up (λάιν απ) που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής είναι οι Kasabian (Κασάμπιαν) και οι Katzenjammer (Κάτζενγιαμερ), ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα και οι άλλοι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ.

Οι Κασάμπιαν, το ροκ συγκρότημα της Μεγάλης Βρετανίας, έχει στο ενεργητικό του πολυπλατινένιους δίσκους, singles (σίνγκλς) που παίζονται ασταμάτητα στο ραδιόφωνο, ενώ οι εμφανίσεις τους έχουν κερδίσει επάξια τον τίτλο του “κορυφαίου live act” (λάιβ ακτ).

Οι Κάτζενγιαμερ είναι Νορβηγίδες, οι οποίες τραγουδούν στα αγγλικά. Η μουσική του Γκόραν Μπρέκοβιτς και του Τζάνγκο Ράινχαρντ είναι το πρότυπό τους, την οποία συνδυάζουν με την ποπ και την ροκ. Με τις κιθάρες, τα ακορντεόν, τα ουκελέλε και όλα τα παράξενα μουσικά όργανα που χρησιμοποιούν, στήνουν ένα πάρτι επί σκηνής, τόσο αγαπητό στο κοινό ώστε να έχουν καταφέρει να περιοδεύουν σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Εισιτήρια διατίθενται από τα καταστήματα Public και ηλεκτρονικά από τη διεύθυνση του Ticket Arena.

Δείτε επίσης