Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων για το Rockwave Festival

Από σήμερα οι πιστοί ακόλουθοι του απόλυτου μουσικού γεγονότος του καλοκαιριού, του Rockwave Festival, έχουν την ευκαιρία να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους, για να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Το κοινό μπορεί να αγοράζει τα εισιτήρια από το Tickethouse (Πανεπιστημίου 42, εντός της στοάς), για την Αθήνα και το Musicland (Μητροπόλεως 102) για τη Θεσσαλονίκη, ενώ ηλεκτρονικά διατίθενται από τις ιστοσελίδες www.ticketpro.gr και www.tickethouse.gr

Τα πρώτα εισιτήρια για τις συναυλίες της Δευτέρας 2 Ιουλίου κοστίζουν 28 ευρώ, ενώ τα επόμενα της ίδιας μέρας κοστίζουν 35 ευρώ. Το τριήμερο εισιτήριο ανέρχεται στα 85 ευρώ.

Όσο για την Κυριακή 1 Ιουλίου, το εισιτήριο κοστίζει 50 ευρώ, ενώ μετά την εξάντλησή τους, θα κοστίζει 58 ευρώ και στο ταμείο της συναυλίας θα είναι 65 ευρώ.

Το ισπανικό συγκρότημα «The Locos», θα ανοίξει τις πύλες του φεστιβάλ το Σάββατο 30 Ιουνίου, ενώ η γιορτή θα συνεχιστεί την Κυριακή 1 και τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, με πολύ γνωστά ονόματα από τον χώρο της ροκ μουσικής σκηνής.

Οι «The Locos», το «νέο αίμα», της σκα-πανκ μουσικής σκηνής, έρχεται να ξεσηκώσει το κοινό με επιρροές από τους Mano Negra, Mighty Mighty Busstones, Ranhid και φυσικά τους Ska-P.

Οι The Locos έχουν ήδη τρία άλμπουμ να επιδείξουν: το «Jaulla de Grillos», το «Energia Inagotable», και το ολοκαίνουριο «Tiempos Dificiles». Με στίχους που ακούγονται Ισπανικά αλλά μιλούν για πανανθρώπινες αξίες, διαμαρτύρονται κατά του συστήματος και προσπαθούν να αφυπνίσουν συνειδήσεις.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ έχει ως εξής:

Σάββατο 30 Ιουνίου

The Locos και άλλοι καλλιτέχνες

Κυριακή 1 Ιουλίου

Ozzy Osbourne & friends

Machine Head

Paradise Lost

Unisonic

Planet of Zeus

Lucky Funeral

Δευτέρα 2 Ιουλίου

The Prodigy

Iggy and the Stooges

Everlast

Peter Hook and The Light

Δείτε επίσης