Ναύπλιο: Φεστιβάλ Παιδικής και Νεανικής Καλλιτεχνικής Δημιουργίας

Το 1ο Φεστιβάλ Παιδικής και Νεανικής Καλλιτεχνικής Δημιουργίας, με τίτλο «Ψίθυροι νερού», διοργανώνουν την προσεχή Πέμπτη 21 Ιουνίου στις 8.00 το βράδυ, η Πύλη Πολιτισμού σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού Ναυπλίου και το παράρτημα Ναυπλίου της Εθνικής Πινακοθήκης.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του παραρτήματος της Εθνικής Πινακοθήκης – Μουσείο Αλ. Σούτσου, όπου συμμετέχουν με εικαστικές δημιουργίες, χορό, animation, μουσική, παρουσίαση ντοκιμαντέρ, ψηφιακή παρουσίαση έργων ζωγραφικής, χορευτικές παραστάσεις, θεατρικά δρώμενα, σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Αργολίδας.

Ειδικότερα, τα σχολεία που συμμετέχουν στο φεστιβάλ είναι, το 3ο δημοτικό Ναυπλίου, το 4ο δημοτικό Κεφαλαρίου, το 2ο γυμνάσιο Ναυπλίου, το 2ο γυμνάσιο Άργους, το 3ο γυμνάσιο Άργους, το 4ο γυμνάσιο Άργους, το γυμνάσιο Κουτσοποδίου, το Μουσικό σχολείο Αργολίδας, το Νέο Σχολείο, καθώς και το 3ο γενικό λύκειο Άργους.

Επίσης, ζωγραφικά έργα θα παρουσιάσουν, το παιδικό εικαστικό εργαστήρι της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου και το Παιδικό Εργαστήρι Τέχνης της Εθνικής Πινακοθήκης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δείτε επίσης