Σεμινάριο ηγεσίας από Srini Pillay στις 16-10-2012

Ο  Dr. Srini Pillay, καθηγητής στο Harvard και πρωτοπόρος ερευνητής στις νευροεπιστήμες, θα είναι ομιλητής σε Σεμινάριο Ηγεσίας στην Αθήνα. Ο διεθνώς αναγνωρισμένος Καθηγητής της Ψυχιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Harvard των ΗΠΑ, ειδικός σε διαταραχές στρες και φόβου, Dr. Srini Pillay, έρχεται στην Ελλάδα.

Ο Dr. Pillay θα είναι ο αποκλειστικός ομιλητής στο καινοτόμο Σεμινάριο Ηγεσίας που διοργανώνει η εταιρεία συμβούλων SARGIA Partners στις 16 Οκτωβρίου 2012 στο ξενοδοχείο Hilton Athens, με θέμα: Build Resiliency>Get your Brain in the game! (Ενισχύστε την προσαρμοστικότητά σας – Βάλτε  το  μυαλό σας στο παιχνίδι)

Ο Dr. Srini Pillay, στρατηγικός συνεργάτης της SARGIA Partners, συνδυάζοντας τις γνώσεις του στην επιστήμη του εγκεφάλου και την ψυχολογία, μεταφέρει τη 18χρονη εμπειρία του στον χώρο του επιχειρείν για την ανάδειξη και ανάπτυξη των δεξιοτήτων και ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού.

Απευθυνόμενος σε στελέχη επιχειρήσεων, ο Dr. Srini Pillay θα αναπτύξει και θα αναλύσει πρωτοπόρες τεχνικές, βασισμένες στη δομή του ανθρώπινου εγκεφάλου, προκειμένου να συμβάλουν στην:

•           Ανάπτυξη της ικανότητας αυτοελέγχου και διαχείρισης του στρες και του φόβου

•           Καλύτερη λήψη αποφάσεων και αποτελεσματική διαχείριση συγκρουσιακών καταστάσεων

•           Βελτίωση της συναισθηματικής και γνωστικής ενσυναίσθησης

•           Προσωπική ενδυνάμωση μέσα από την αποτελεσματική αντιμετώπιση  απρόσμενων  δυσκολιών και προκλήσεων.

Μέσα από αυτό το διαδραστικό και βιωματικό Σεμινάριο, διάρκειας 6 ωρών, ο Dr. Pillay,  θα δείξει στους συμμετέχοντες πώς μπορούν, όχι μόνο να αντιμετωπίσουν το στρες και τυχόν φόβους που δημιουργούνται λόγω του σύγχρονου ανταγωνιστικού και ανασφαλούς περιβάλλοντος, αλλά κυρίως πώς να «ξεκλειδώσουν τις κρυμμένες δυνάμεις» που έχουν μέσα τους και να αναδείξουν τις ενεργές εκείνες δεξιότητες που απαιτούνται για τη λήψη αποφάσεων και την επίτευξη ατομικών και εταιρικών στόχων.

Δείτε επίσης